reklama
Anita1990
moderatorka
U mnie niestety szczęście trwało za krótko bo dzisiaj beta negatywna.... trochę nie rozumiem jak to możliwe ze testy wychodziły pozytywne ... i to nie jeden :/
Przykro mi jak @nie będzie to może warto powtórzyć. Może jakiś błąd w laboratorium?
Hej, ja w środę miałam 82,3. Ale jeszcze zachowuje dystans, czekam na wizytę 4 lipca, ale po cichu się cieszę
Chyba będę pierwsza dziś na teście zobaczyłam cień cienia, pobiegłam na betę i wynik potwierdził ciąże -93
Mam nadzieje, ze niedługo będzie nas więcej
natka30
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny! Wszystko wskazuje na to że Marzec 2020 to rownież „nasz” miesiąc. Jutro bedzie 5t+0d. Termin wypada na 01-02.03. Do lekarza umówię wizytę na 15.07 wtedy bedzie 7t+1d. Jest to moja 3 ciąża - mam juz 4-letniego syna i jednego Aniołka (grudzień 2018, 10tc). Życzę sobie i Wam spokojnych 9 miesięcy. To tak na początek :-)
UKmama jak sytuacja u Ciebie wygląda?
U mnie dzisiaj 4+4, termin też jakoś pierwszy tydzień marca. O ciąży już wiem tydzień i od razu po zobaczenia 2 kresek do gin. Jestem obstawiona lekami że względu na 2 poronienia. Mam nadzieję że 3 raz okaże się szczęśliwy. W niedzielę za tydzień pierwsze usg. Póki co dobrze i pozytywnie nastawiona chociaż strach oczywiście duży żeby nie skończyło się jak 2 poprzednie.Cześć Dziewczyny! Wszystko wskazuje na to że Marzec 2020 to rownież „nasz” miesiąc. Jutro bedzie 5t+0d. Termin wypada na 01-02.03. Do lekarza umówię wizytę na 15.07 wtedy bedzie 7t+1d. Jest to moja 3 ciąża - mam juz 4-letniego syna i jednego Aniołka (grudzień 2018, 10tc). Życzę sobie i Wam spokojnych 9 miesięcy. To tak na początek :-)
natka30
Fanka BB :)
Jak miałam ostatnia @ 01.06 to u mnie jest 4+1 dobrze liczę?
Wydaje mi się że dzisiaj masz 4+0 a jutro bedzie 4+1 bo jeżeli @ dostałaś 01.06 czyli w sobote to w każdą następna sobote bedziesz kończyć dany tydzien. Czyli dzisiaj kończysz 4 tydzien.
reklama
Anita1990
moderatorka
Wydaje mi się że dzisiaj masz 4+0 a jutro bedzie 4+1 bo jeżeli @ dostałaś 01.06 czyli w sobote to w każdą następna sobote bedziesz kończyć dany tydzien. Czyli dzisiaj kończysz 4 tydzien.
Kurczę a nie zaczynac? Bo sobota wtedy jest 8dniem [emoji848]