reklama
Anita1990
moderatorka
Dolączę do ciebie, ja też dziś testowałam. Test robiłam po powrocie z pracy i nie jest to cień termin wychodzi 3-4 marzec.
Piękne kreski moje wychodzą słabiutkie ale na szczęście beta potwierdziła
alita6
Fanka BB :)
No ja byłam w szoku, bo po poludniu robiłam i myślałam, że jesli w ogóle bedą, to słabePiękne kreski moje wychodzą słabiutkie ale na szczęście beta potwierdziła
@Pogodne witaj, gratulacje
Ja mam lekarza 10 lipca, też mnie chcieli na tą środę zapisać, ale wolę troche poźniej żeby było już widać, czy wszystko w porzadku. Niestety poprzednia ciąża stracona, więc ja i cieszę się i boję i metlik w głowie.
Anita1990
moderatorka
No ja byłam w szoku, bo po poludniu robiłam i myślałam, że jesli w ogóle bedą, to słabe
@Pogodne witaj, gratulacje
Ja mam lekarza 10 lipca, też mnie chcieli na tą środę zapisać, ale wolę troche poźniej żeby było już widać, czy wszystko w porzadku. Niestety poprzednia ciąża stracona, więc ja i cieszę się i boję i metlik w głowie.
Kiedy miałaś ostatnia miesiączkę?
U mnie dziś już mocniejsza wyszła. Zaraz wam pokaże. Jesteś w dniu spodziewanej @
reklama
Tally
Początkująca w BB
Cześć dołączam do Was. Ostatnia @ powinnam mieć w zeszły czwartek - w środę był cień cienia a w dniu spodziewanej @ już bardziej wyraźna kreska ale tez taka raczej delikatna. Wczoraj byłam zrobić betę ale jeszcze nie ma wyniku jakiś błąd serwera wczoraj mieli i nie mogłam się zalogować a dzisiaj pokazuje ze nie ma wyników. Pracują do 12 wiec moze dodadzą.
U Was kiedy pierwszy dzień ostatniej @? U mnie 30.05
U Was kiedy pierwszy dzień ostatniej @? U mnie 30.05