reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2020

reklama
Dolączę do ciebie, ja też dziś testowałam. Test robiłam po powrocie z pracy i nie jest to cień termin wychodzi 3-4 marzec.

Załączniki

• 20190628_170036.jpg
    20190628_170036.jpg
    428 KB · Wyświetleń: 1 096
Piękne kreski :) moje wychodzą słabiutkie ale na szczęście beta potwierdziła ;)
No ja byłam w szoku, bo po poludniu robiłam i myślałam, że jesli w ogóle bedą, to słabe
@Pogodne witaj, gratulacje
Ja mam lekarza 10 lipca, też mnie chcieli na tą środę zapisać, ale wolę troche poźniej żeby było już widać, czy wszystko w porzadku. Niestety poprzednia ciąża stracona, więc ja i cieszę się i boję i metlik w głowie.

No ja byłam w szoku, bo po poludniu robiłam i myślałam, że jesli w ogóle bedą, to słabe
@Pogodne witaj, gratulacje
Ja mam lekarza 10 lipca, też mnie chcieli na tą środę zapisać, ale wolę troche poźniej żeby było już widać, czy wszystko w porzadku. Niestety poprzednia ciąża stracona, więc ja i cieszę się i boję i metlik w głowie.

Kiedy miałaś ostatnia miesiączkę?
U mnie dziś już mocniejsza wyszła. Zaraz wam pokaże. Jesteś w dniu spodziewanej @

Ja miałam ostatnią 26.05. Ale moje okresy różnie od 28 do 35 dni, więc nie mogłam się zdecydować kiedy test robić, to był 34 dc. A do tego myślałam, że nic z tego, bo wydawało mi się, że zupelnie nie trafilismy w dni płodne:p

reklama
Cześć :) dołączam do Was. Ostatnia @ powinnam mieć w zeszły czwartek - w środę był cień cienia a w dniu spodziewanej @ już bardziej wyraźna kreska ale tez taka raczej delikatna. Wczoraj byłam zrobić betę ale jeszcze nie ma wyniku ‍♀️ jakiś błąd serwera wczoraj mieli i nie mogłam się zalogować a dzisiaj pokazuje ze nie ma wyników. Pracują do 12 wiec moze dodadzą.
U Was kiedy pierwszy dzień ostatniej @? U mnie 30.05 :)
E4183903-81F8-4534-93FA-7B2D90769DEA.jpg

Do góry