Ja po wczorajszych badaniach prenatalnych. 100% chłopak i z chińskiego kalendarza też wychodzi chłopak. Wszyscy obstawiali oprócz mnie że dziewuszka,a jak ze chłopak i wyszło na moje. zjadłam wczoraj przed wizytą czekoladkę ale nic nie dało.. Nie chciał z doktorem współpracować.. A po drugie lekarz stwierdził że nie jest zwolennikiem robić badania w 13 tygodniu (u mnie 13+4) ale nie wytłumaczył dlaczego. A do tego lekarza są kolejki ja juz w 11 tygodniu dzwoniłam żeby się zapisać. Termin pokrywa sie z wyznaczoną datą porodu z moją ginekolog na 8.03. Ogólnie wszystko jest ok wszystko ma na swoim miejscu ale jest jedno ALE.. PAAP-a 1,7 "poinformowana o możliwości pogłębienia diagnostyki o badanie wolnego DNA płodowego z krwi matki(ffDNa) w przyszłym tygodniu umowie sie na wizytę do mojej ginekolog i zobaczymy co dalej.. W załącznikach przesyłam zdjęcia te w kółku to siurek
reklama
K
Katerinka80
Gość
PopieramHej Mamuśki,
Jakiś czas temu była mowa o zakładaniu grupy na Facebooku, cześć z Nas jest już w II trymestrze, może to już czas?
Wydaje mi się, że facebook będzie łatwiejszy w obsłudze...
Patrycja35
Fanka BB :)
Sporo marcowych chlopcowA u nas oficjalnie po wizycie dzidzia okazała się być chłopcem
madzik1706
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny mam pytanie czy wy też chudniecie zamiast przytyć?
Szczęśliw@
Na początku to normalne, mdłości,wymioty robią swoje.Cześć dziewczyny mam pytanie czy wy też chudniecie zamiast przytyć?
Ja schudłam już 5kg, ale przyjdzie czas z3 nadrobimy stracone kg, także głowa do gory
madzik1706
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny mam pytanie czy wy też chudniecie zamiast przytyć?
Tylko ja nie wymiotuję czasem tylko mam mdłości i wręcz wstręt do jedzenia.Na początku to normalne, mdłości,wymioty robią swoje.
Ja schudłam już 5kg, ale przyjdzie czas z3 nadrobimy stracone kg, także głowa do gory
Szczęśliw@
Poczytuje Was regularnie ale mało się udzielam. Ale dziś podzielę się moim spostrzeżeniami.
Przed zajściem w ciaza zaczęłam brać duphaston,udało się zajść w pierwszym cyklu, brałam go 12 tyg. Od kilku dni nie biorę i wiecie co, jestem innym człowiekiem, fizycznie i przede wszystkim psychicznie czuje się o niebo lepiej.
16.09 mam prenatalne ,też jestem ciekawa czy maleństwo pokaże kim jest
Przed zajściem w ciaza zaczęłam brać duphaston,udało się zajść w pierwszym cyklu, brałam go 12 tyg. Od kilku dni nie biorę i wiecie co, jestem innym człowiekiem, fizycznie i przede wszystkim psychicznie czuje się o niebo lepiej.
Szczęśliw@
I to wystarczy. Ja tez nie wymiotuje, odrzuca mnie od jedzenia,żeby coś zjeść muszę się kilka razy zastanowić czy to napewno to co chce zjescCześć dziewczyny mam pytanie czy wy też chudniecie zamiast przytyć?
Tylko ja nie wymiotuję czasem tylko mam mdłości i wręcz wstręt do jedzenia.
Patrycja35
Wlasnie czytalam ze duphaston nasila objawy i ogl..pogorsza samopoczuciePoczytuje Was regularnie ale mało się udzielam. Ale dziś podzielę się moim spostrzeżeniami.
reklama
Agunia1401
Moderator
Ja nie widzę żebym chudla na ciele, może trochę nogi... Ale wagowo - 3kg. Ważyłam 71 teraz 68... A nie mam nadwagi mam wzrost 174 i nosiłam rozmiar M, ale jeansy już mnie Cisna... Zamieszczę się ale jak dłużej noszę to nagniata.Cześć dziewczyny mam pytanie czy wy też chudniecie zamiast przytyć?