reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2020

Ja po wczorajszych badaniach prenatalnych. 100% chłopak i z chińskiego kalendarza też wychodzi chłopak. Wszyscy obstawiali oprócz mnie że dziewuszka,a jak ze chłopak i wyszło na moje. :) zjadłam wczoraj przed wizytą czekoladkę ale nic nie dało.. Nie chciał z doktorem współpracować.. A po drugie lekarz stwierdził że nie jest zwolennikiem robić badania w 13 tygodniu (u mnie 13+4) ale nie wytłumaczył dlaczego. A do tego lekarza są kolejki ja juz w 11 tygodniu dzwoniłam żeby się zapisać. Termin pokrywa sie z wyznaczoną datą porodu z moją ginekolog na 8.03. Ogólnie wszystko jest ok wszystko ma na swoim miejscu ale jest jedno ALE.. PAAP-a 1,7 "poinformowana o możliwości pogłębienia diagnostyki o badanie wolnego DNA płodowego z krwi matki(ffDNa) w przyszłym tygodniu umowie sie na wizytę do mojej ginekolog i zobaczymy co dalej.. W załącznikach przesyłam zdjęcia te w kółku to siurek :D

Załączniki

• IMG_20190905_224438.jpg
    IMG_20190905_224438.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 106
  • IMG_20190906_074324.jpg
    IMG_20190906_074324.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 105
  • IMG_20190906_075310.jpg
    IMG_20190906_075310.jpg
    586 KB · Wyświetleń: 98
reklama
Poczytuje Was regularnie ale mało się udzielam. Ale dziś podzielę się moim spostrzeżeniami.
Przed zajściem w ciaza zaczęłam brać duphaston,udało się zajść w pierwszym cyklu, brałam go 12 tyg. Od kilku dni nie biorę i wiecie co, jestem innym człowiekiem, fizycznie i przede wszystkim psychicznie czuje się o niebo lepiej.
16.09 mam prenatalne ,też jestem ciekawa czy maleństwo pokaże kim jest

Poczytuje Was regularnie ale mało się udzielam. Ale dziś podzielę się moim spostrzeżeniami.
Przed zajściem w ciaza zaczęłam brać duphaston,udało się zajść w pierwszym cyklu, brałam go 12 tyg. Od kilku dni nie biorę i wiecie co, jestem innym człowiekiem, fizycznie i przede wszystkim psychicznie czuje się o niebo lepiej.
16.09 mam prenatalne ,też jestem ciekawa czy maleństwo pokaże kim jest
Wlasnie czytalam ze duphaston nasila objawy i ogl..pogorsza samopoczucie

reklama
Cześć dziewczyny mam pytanie czy wy też chudniecie zamiast przytyć?
Ja nie widzę żebym chudla na ciele, może trochę nogi... Ale wagowo - 3kg. Ważyłam 71 teraz 68... A nie mam nadwagi mam wzrost 174 i nosiłam rozmiar M, ale jeansy już mnie Cisna... Zamieszczę się ale jak dłużej noszę to nagniata.

Do góry