Szczęśliw@
Fanka BB :)
Tak,dekolt najbardziej i piersiDziewczyny macie widoczne żyły na ciele? Ja mam bardzo na brzuchu, piersiach i udach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak,dekolt najbardziej i piersiDziewczyny macie widoczne żyły na ciele? Ja mam bardzo na brzuchu, piersiach i udach
Jeden dzien..sama krew..potem taka ze sluzem..przez dwa dni i mialam bole menstruacyjne ale bez skurczyPatrycja a długo to u Ciebie trwało ?
Dziękuję ,od razu raźniej mi się zrobiło . PozdrawiamJeden dzien..sama krew..potem taka ze sluzem..przez dwa dni i mialam bole menstruacyjne ale bez skurczy
Nie ma 9+7 to już jest 10+0, czyli zaczęłaś 11 tydzień a skończyłaś 10. Ja mam 11+4 jestem w 12 tygodniu ale skończonym 11 tygodniu. Pierwsze 11 to skończone juz tygodnie a po plusie ile dni juz po skończonym. Dlatego no lekarze mówią różnie raz ze to 12 tydzień, a u innego ze 11, bo mówią o skonczonym.9+7 to juz jako 10 tydzien
Ja tez termin na 15 [emoji3]
Lekarz moim zdaniem nie może mówić że to 12 tydzień, no chyba że tak potocznie. Dziecko ma 11 tygodni bo na tyle jest rozwinięte. To jest podobnie jak z noworodkiem skończy tydzień to ma przeżyte tydzień a nie mówisz że 2 tygodnie chociaż ma już 8 dni.Nie ma 9+7 to już jest 10+0, czyli zaczęłaś 11 tydzień a skończyłaś 10. Ja mam 11+4 jestem w 12 tygodniu ale skończonym 11 tygodniu. Pierwsze 11 to skończone juz tygodnie a po plusie ile dni juz po skończonym. Dlatego no lekarze mówią różnie raz ze to 12 tydzień, a u innego ze 11, bo mówią o skonczonym.
Masz rację, moja lekarka jak idę na wizytę a zawsze wypada w pełnym skończonym i 1 dniu mówi o skończonych tyg a nie rozpoczętych i wpisuje w dokumentację tygodnie zakończone a nie rozpoczęte.Lekarz moim zdaniem nie może mówić że to 12 tydzień, no chyba że tak potocznie. Dziecko ma 11 tygodni bo na tyle jest rozwinięte. To jest podobnie jak z noworodkiem skończy tydzień to ma przeżyte tydzień a nie mówisz że 2 tygodnie chociaż ma już 8 dni.