reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2018

reklama
Ja bym zjadła jakiegoś burgera haha :) ale nie mam nigdzie blisko wiec zjadłam truskawki z jogurtem greckim i inke z czekolada sobie zrobiłam ale wypiłam pół wielkiego kubka i mam dość hehe

witam, po weekendzie bez internetu ;D ale fajnie było na tym grillu, szkoda tylko, że nie mogłam jeszcze się pochwalić ;< co do przeczuć, mi się zdaje, że będzie chłopiec chociaż chyba chciała bym małą Księżniczkę ;D mój rocznik to `92, wydaje mi się, że była jedna dziewczyna też w moim wieku
@andzelika87 ja też poproszę o dodanie do zamkniętej grupy, napisałam wiadomość ale nie wiem czy dobrze to zrobiłam więc tu też napiszę ;)

Hej ja tez ciagle czuje się nadmuchana i ciagle głodna i to uczucie jakby na żołądku coś leżało .Najgorsze,ze jak nie zjem od razu jak jestem głodna to mi się zbiera na wymioty.Piersi bolą jak cholera i już chyba są o rozmiar większe :surprised:I ciagle jestem zmeczona i bez energii a jak tylko więcej się poruszam to mi się zaraz słabo robi.Normalnie jestem zmeczona zmęczeniem :eek:

witam, po weekendzie bez internetu ;D ale fajnie było na tym grillu, szkoda tylko, że nie mogłam jeszcze się pochwalić ;< co do przeczuć, mi się zdaje, że będzie chłopiec chociaż chyba chciała bym małą Księżniczkę ;D mój rocznik to `92, wydaje mi się, że była jedna dziewczyna też w moim wieku
@andzelika87 ja też poproszę o dodanie do zamkniętej grupy, napisałam wiadomość ale nie wiem czy dobrze to zrobiłam więc tu też napiszę ;)
Wszystko gra. W poniedziałek po poludniu przekaże dalej:D napisalam ci priv:D
Czemu nie pochwalilas sie jeszcze?
@Doti306 tak na rzut beretem to i ja blisko nie mam:D mam cos ok 30/40 km:p ale wartooo:D nawet magda gessler chwali:D

Hej ja tez ciagle czuje się nadmuchana i ciagle głodna i to uczucie jakby na żołądku coś leżało .Najgorsze,ze jak nie zjem od razu jak jestem głodna to mi się zbiera na wymioty.Piersi bolą jak cholera i już chyba są o rozmiar większe :surprised:I ciagle jestem zmeczona i bez energii a jak tylko więcej się poruszam to mi się zaraz słabo robi.Normalnie jestem zmeczona zmęczeniem :eek:
Popieram. Mam podobnie dzisiaj dziki szał z jedzeniem. Od rana kanapki, orzeszki, kiwi, banan, jabłka, czekolada, pomidoty, obiad i ryba:D

Popieram. Mam podobnie dzisiaj dziki szał z jedzeniem. Od rana kanapki, orzeszki, kiwi, banan, jabłka, czekolada, pomidoty, obiad i ryba:D
A ja 2 kromki chleba z mielonka ,złożona kromka chleba z parówką (ostatnio mam na nią fazę ) ,obiad ziemniaki,gołąbek i kabaczek smażony w jajku i bułce tartej i teraz na kolacje 3 kromki chleba z sałatą,serem ,pomidorem i szczypiorkiem (ale było dobreeee) :rolleyes2:No i pomiędzy nektarynka i kaszka manna z truskawkowym sokiem (kupna)

U mnie z jedzeniem jest dokladnie tak samo. Juz sama nie wiem po co sięgnąć. [emoji4] szok poprostu. A pozniej sie dziwie ze sie w sukienki nie mieszcze. [emoji6]
Dziewczyny a slyszalyscie i tym ze nie mozna w ciazy pić zielonej i czarnej herbaty?

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Bo się boję zapeszyć, powiem jakoś w okolicy 3 miesiąca, na razie wiedzą rodzice i rodzeństwo ;)
a ja właśnie zamówiłam pizze bo od 3 dni za mną chodzi ;D
wiecie może, do którego momentu może tak boleć jakby przy jajnikach?
a co do piersi to mnie bolą tylko jak noszę biustonosz xd więc unikam go jak ognia ;p

reklama
U mnie z jedzeniem jest dokladnie tak samo. Juz sama nie wiem po co sięgnąć. [emoji4] szok poprostu. A pozniej sie dziwie ze sie w sukienki nie mieszcze. [emoji6]
Dziewczyny a slyszalyscie i tym ze nie mozna w ciazy pić zielonej i czarnej herbaty?

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

niektórzy twierdz, że w ogóle, czytałam też, że czarną można w pić ale nie za mocną, tam chodzi chyba o obecność kofeiny ;)

Do góry