reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

reklama
No i po obchodzie. Kuzwa jest ta lekarka co mnie wczoraj przyjmowala. Pomijajac to ze zapomniala ze to ona mnie badala to nie chce zrobic badania bo jesli wczoraj ciaza byla zywa to dzisiaj tez jest. Kurde. Musze czekac do rana az bedzie ordynator i mam nadzieje ze mi zrobi usg ;(
Musisz wytrwać, wytrzymac jakos. Na pewno jest wszystko ok. Ta lekarka taka nie mila, moze dawno kija nie miała. Dla mnie kobiety ginekolozki to zawistne babska.

Andzelika87 cukier w moczu może być objawem cukrzycy. Zwykle jest. Bakterie to może być zapalenie . Pewnie furagine dostaniesz.

Gratuluję wizyt, koleżance w szpitalu pomyślności, trzymam kciuki.

Mam fazę na zupy chińskie. A wczoraj jadłam kiełbasę a ja w ogóle mięsa nie jem.

Napisane na myPhone_CUBE_LTE w aplikacji Forum BabyBoom

Ja to wszystko co kwaśne. Tak jak w poprzedniej ciąży [emoji3]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Andzelika87 cukier w moczu może być objawem cukrzycy. Zwykle jest. Bakterie to może być zapalenie . Pewnie furagine dostaniesz.

Gratuluję wizyt, koleżance w szpitalu pomyślności, trzymam kciuki.

Mam fazę na zupy chińskie. A wczoraj jadłam kiełbasę a ja w ogóle mięsa nie jem.

Napisane na myPhone_CUBE_LTE w aplikacji Forum BabyBoom
Nie będę się za bardzo stresowala. Czwartek tuż tuż.
Mi wczoraj mąż o 12 w nocy lane kluski robil na rosolku knorr.
Ja to wszystko co kwaśne. Tak jak w poprzedniej ciąży [emoji3]

Ja w 0pierwszej ciąży mialam zajawke na smażoną rybę, fast foody i slodycze.

Nie będę się za bardzo stresowala. Czwartek tuż tuż.
Mi wczoraj mąż o 12 w nocy lane kluski robil na rosolku knorr.

Ja w 0pierwszej ciąży mialam zajawke na smażoną rybę, fast foody i slodycze.
Kwaśne, słone.... Oby tylko ten test nie kłamał [emoji18]

@andzelika87 tez odebralam dzis badania i mam nieliczne bakterie w moczu :/ ale w poprzedniej ciazy czesto mi sie to zdarzało i bylo ok, pewnie dostaniemy furagine :) tez wizytuje w czwartek, o ktorej masz wizytę?

@Molly_88 jesli krwawienie sie zmniejszylo to dobry znak :) jutro na pewno zrobią ci kontrolne usg i wszystko bedzie dobrze :)

Gratuluje wizytujacym serduszek i witam nowa marcoweczke :)

@andzelika87 tez odebralam dzis badania i mam nieliczne bakterie w moczu :/ ale w poprzedniej ciazy czesto mi sie to zdarzało i bylo ok, pewnie dostaniemy furagine :) tez wizytuje w czwartek, o ktorej masz wizytę?

@Molly_88 jesli krwawienie sie zmniejszylo to dobry znak :) jutro na pewno zrobią ci kontrolne usg i wszystko bedzie dobrze :)

Gratuluje wizytujacym serduszek i witam nowa marcoweczke :)
Dziękuję i pozdrawiam[emoji2]

Molly_88 wszystko będzie dobrze :) Jesteśmy wszystkie z Tobą :* Szkoda, że w szpitalach mają takie podejście do kobiet w ciąży... Zero empatii normalnie.

LizkaELIZKA Ale bym wypiła gorącego kubka! Takiego kwaśno - słonego ;P Ale mąż mi nie pozwolił kupić, że sama chemia i mam się zdrowo odżywiać ;) Chyba zakiszę słoik ogórków haha

reklama
Dziewczny pomocy własie czytam wynik moczu i mam 1043,30 bakterii w moczu gdzie norma to w moim laboratorium 0-130 ;( ;( rano było badanie i od rana boli mnie przy sikaniu, lekko piecze, jestem załamana. 7 tc

Do góry