reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

Hej babeczki. Ja matka dwójki juz dzieci przechodzę kompletne zaćmienie umysłu. :D Kiedy macie pierwsze USG? ja jestem umówina 17 lipca, to będzie 6tc i 1d. Nie pamiętam czy juz będzie widać serduszko czy nie? na razie robie bete zeby zobaczyć czy dobry przyrotst jest.
A ja po 3 dzieci to dopiero mam zaćmienia :eek: Ja mam wizytę we wtorek i napewno będzie USG i tez będę miala chyba 6t1d i lekarka mówiła,ze już powinno być serduszko :blink:

reklama
Dziewczyny ja jednak zdecydowałam z mężem, że nie będziemy czekać na następną wizytę do 2 sierpnia i umówiliśmy się na usg na 18 lipca (to będzie początek 8 tyg.). Trochę mi ulżyło bo nie będę musiała tyle czekać, mam nadzieję, że 18 usłyszymy serduszko:)

Dziewczyny ja jednak zdecydowałam z mężem, że nie będziemy czekać na następną wizytę do 2 sierpnia i umówiliśmy się na usg na 18 lipca (to będzie początek 8 tyg.). Trochę mi ulżyło bo nie będę musiała tyle czekać, mam nadzieję, że 18 usłyszymy serduszko:)
I bardzo dobrze:) na pewno uslyszycie juz serduszko:tak:

Ja w sumie nic o sobie nie napisalam :) jestem Paula, mam 27 lat. Od niespelna 8 lat jestem mama Aleksa. Pracuję jako instruktor w McDonalds (bywa ciezko psychicznie i fizycznie, plus monitory, wiecznie na nogach, opary wiec ciekawe ile bede mogla pracować), kocham muzykę, moich dwoch cudownych facetów, dlugie spacery i nieszablonowe filmy. O ksiazkach to juz nie wspomnę :) mam nadzieje, ze bede mogla tu zostać... marzylam o marcu :)

Ja w sumie nic o sobie nie napisalam :) jestem Paula, mam 27 lat. Od niespelna 8 lat jestem mama Aleksa. Pracuję jako instruktor w McDonalds (bywa ciezko psychicznie i fizycznie, plus monitory, wiecznie na nogach, opary wiec ciekawe ile bede mogla pracować), kocham muzykę, moich dwoch cudownych facetów, dlugie spacery i nieszablonowe filmy. O ksiazkach to juz nie wspomnę :) mam nadzieje, ze bede mogla tu zostać... marzylam o marcu :)
Nie nie bedziesz mogla zostac:dry:ty musisz z nami zostac . w kupie raźniej przetrwac nudne 9 miesiecy:D

Ja idę 11.07, będzie w 6+4. W poprzedniej ciąży bylam w 5+4 i był tylko pęcherzyk, gin kazał przyjść za kilka dni i w 6+2 juz było serduszko [emoji173]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry