reklama
Ja bym chciała na poczatek małą wanienke bo pewnie i tak będę musiała sama się z tym szarpać... a potem większą... tylko bez sensu kupować dwa stojaki pod wanienke...
Ktoś pytał o smoczki... ja miałam avent dla Zuzki, teraz też mam bo były w komplecie z butelkami... ale przy Zuzce ani razu ich nie użyłam... mam nadzieję, że teraz też tak będzie bo jedno mniej do oduczenia będzie hihi
Ale czy Bartuś będzie zadowolony z Avent... tego nawet najstarsi górale nie wiedzą hihi
Ktoś pytał o smoczki... ja miałam avent dla Zuzki, teraz też mam bo były w komplecie z butelkami... ale przy Zuzce ani razu ich nie użyłam... mam nadzieję, że teraz też tak będzie bo jedno mniej do oduczenia będzie hihi
Ale czy Bartuś będzie zadowolony z Avent... tego nawet najstarsi górale nie wiedzą hihi
Isia oczywiscie . Na tej podkladce nie da sie spac hehe. Mi po cesarce tylko rane ogladala polozna. Lekarz po porodzie patrzyl chyba tez na krocze,ale wlasciwie nie pamietam po co . Agiszonek tez mam wrazliwy pepek a poza tym od dlugiego czasu juz jest na wierzchu. Wasze tez? Bar Bra no prosze prawie taka sama rocznice obchodzimy hehe. Cień czestoskurcze? W sensie ile na dzien czy jak to wyglada? Nie wiedzialam,ze taiie cos moze byc wskazaniem do cc.
Hej dziewczyny,
Byłam wczoraj na szkole rodzenia. Miałyśmy gaz rozweselający. Sztachnełam się kilka razy....kręciło mi się w głowie. Ale dwie laski tak się śmiały, że chciałabym z nimi rodzic
BarBra super że jest szansa że wyjdziesz. Jestem w szoku jak dużo dziewczyn rodzi tak wcześnie. Ciekawe skąd to się bierze. Ja staram się leżec większośc czasu. Ty pewnie też będziesz musiała w domu.
Powiem Wam że dostałam ciuszki dla dzidzi i jestem zachwycona. Poprałam je i leżą w szafie
Kupiłam parę rzeczy na allegro. Dziś mi przyszła paczka z pieluszkami, podkładami, smoczkiem, ręcznikiem i innymi pierdołami
Chciałabym kupic łóżeczko turysyczne. Macie jakieś doświedczenie w tej kwestii? Czy któraś z Was chodzi na wizyty do LuxMedu?
Ja też szukam łóżeczka turystycznego ale na razie jedyne, które mi się podoba kosztuje 800 zł więc odpada.
Ja chodzę do LuxMedu. Co chcesz wiedzieć?
reklama