reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Witam!!
jestem w połowie ciąży a już mam dość:-( , dzieci dają w kość zawsze jak tatusia nie ma, dzidzia w brzuchu daje tak popalić, że to nie jest przyjemne a bolesne bardzo, i do tego boli mnie blizna bardzo. W piątek wizyta z USG to sprawdzimy bliznę przy okazji. Jak tu człowiek ma nie dźwigać jak wciąż Stasiek to Stasiek tamto. Mama wymyśla jakies rzeczy do roboty i nikt sie nie martwi tym, że ja się źle czuje, czy chce odpocząć. Mąż mnie wkurwia nie miłosiernie, wczoraj rozmawialiśmy ale jak to facet malo rozumie. no wyżaliłam się jedzać bulkę słodka :-)

Ania Be trzymaj się jakoś. Pociesz się tym że większość z nas ma pewnie zawirowania bo ciaza to nie jest łatwy okres. Mi też się ta ciaza strasznie ciagnie. Pomimo tego że mam od lekarza nakaz leżenia w lozku to ja musze wstawać i wszystko robić bo męża wiecznie nie ma. Ma taką pracę ze ciągle jest w rozjazdach a ja mam na głowie cały dom, córkę i moje dolegliwosci. On jest w domu gościem a jak już jest to musi sie wyspać. Klocimy się o to ciągle no ale co ja mogę zrobic. Wiem ze będą duże wydatki to ktoś musi na to zarobić i kółko się zamyka. A corka tez zbuntowana 8latka, wszystko trzeba za nia zrobic. Dopiero teraz widze jak malo jest samodzielna.Trzymaj się i głowa do gory.

wiesz co one wcale nie sa mało samodzielne, one dużo potrafią tylko to wykorzystują i ja to już wiem. MOja 7latka udaje taka małą głupiutką istotkę a potrafi wiele, tylko jej sie nie chce. Woli zrobić histerie o nic wrr.

Staś chodził do żłobka i żałuje, że jego stan zdrowia nie pozwala na dalsze uczestnictwo bo miałabym kilka godzin dla siebie. Ale jakoś muszę wytrwać, najgorzej bedzie jak pojawi sie dzidzia ah.

Mam strasznie złe nastroje i to się odbija na wszystkich, ale ja też nie zrobię wszystkiego za wszystkich bo im sie nie chce, a ja siedzę w domu. Ale ja nie leże z brzuchem do gory a chyba wszystkim sie tak wydaje.

Dziewczyny a jak u Was z ruchami dzidzi ? Ja czuje sporadycznie takie leciutkie.Zawsze na usg mój synus malo ruchliwy jest .U mnie dzis 18+0

Cześć dziewczynki. Pamiętacie mnie? Miałam wam napisać jak będę w ciąży. będę czerwcowa mama. Właśnie zrobiłam test. Dla przypomnienia miałam puste jajo płodowe i zabieg w 8 tyg. A wy już w połowie!! Boję się strasznie że będzie tak jak ostatnio.

Załączniki

• 1445077410588.jpg
    1445077410588.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 38
Roxxi pamiętamy cie :-) cudownie że ci się udało gratuluję :-) teraz będzie juz wszystko dobrze, nie stresuj się i ciesz sie swoim szczęściem które rośnie ci w brzuszku :-) trzymam mocno kciuki :-*

Gratulacje roxxi :) wiem ze łatwo powiedzieć ale nie bój sie.postaraj się cieszyć ciaza. Ja w lutym straciłam jednego skarba a teraz jestem juz w połowie ciazy i mam nadzieje ze tym razem będzie ok. Mam już jedną corke. Każda ciaza jest inna. Nie ma reguły ze jak raz coś poszło nie tak to się powtorzy. Uszy do gory

reklama
Do góry