reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2016

Ja biore magnez jak czuje,ze mam wiecej twardnien. Nospe wezme w ostatecznosci. Lekarz mowil,ze wszystlo jest ok,wiec po co mam sue faszerowac?

reklama
Fanti wiem ze nalezy uwazac na Nospe,nie wiem dlaczego wszyscy tak ja chca przepisywac...Rodzinny,ginekolog i doktor na IP...Poki nie umieram z bolu to nie biore jednak.Ale jakbym fakt miala nie scierpiec z bolu to wtedy pojade na IP i na oddzial,nie bede sie faszerowac Nospa...Dzis nerki mniej bola,jedynie na polu na tym mrozie bolalo.A pogoda mnie przeraza ,juz jest -2 stopnie...Brrr...

Młodamama oszalałaś?? zasapałabym się po pierwszych 30 sek :laugh2: Ja mam 2 km spacer za sobą dziś, więc czuję, że na dziś mam z głowy.. :-p

No mnie to od razu te skurcze łapią jak jakis wysilek mam. A tamta mama pewnie bardzo aktywna przed ciaza byla!ze lekarz jej pozwolił na takie harce. Mimo wszystko bym sie bała.

Jakbym zaczęła tak wywijać to chyba bym za 10 minut urodziła:rofl2:
A ja dziś cały dzień głodna, teraz zjadłam płatki czekoladowe z mlekiem, ale nadal mam niedosyt, chyba muszę synkowi podwędzić Kinder Niespodziankę:zawstydzona/y:

reklama
Volka ciekawe od czego właśnie to zależy... ja trenowała 5x w tyg po 2h a mi nie pozwolił ćwiczyć jak już potwierdził ciszę nawet rower odpadł a moje sąsiadki w 9msc jeździły :D

Do góry