reklama
Juana@
Fanka BB :)
Ja wędzone jadłam w pierwszej ciąży od czasu do czasu. Wiem ze nie można też serów pleśniowych, ale tego to bym w życiu nie tknela; D
Dziewczyny kciuki zaciskajcie siedzę juz na poczekalni ! Boje się heh ☺
Edit pleśniowe można jeść jeśli są z pasteryzowanego mleka, a zdecydowana większość na sklepowych półkach jest.
Lewusek
No i dobre przeczucie . mam rozwarcie zewnętrzne .. ale mówi ,że u kobiet ,które rodziły tak się może dziać . Jednak mam zakaz dźwignnia ... no nie wyobrażam sobie tego ...![]()
A mała dziś wstydliwe i nie chciała pokazać krocza
Zalozyl Ci jakis krazek czy cos ?
Mialas jakies objawy ?
Nie . Powiedziała ze to na pół cm i u wieloródek tak się dzieje często ,bo to wszystko po porodzie jest juz inne itp. Ze szyjka długa i od wewnątrz zamknięta . Ale mam zakaz dźwignnia zeby się nie pogłębialo. w pierwszej ciąży miałam też tak w 20 tygodniu a teraz 5 tyg wcześniej
reklama
natka90
Ja nie mam wizyt wiec sie nie martwie. Staram sie nie zaprzatac sobie glowy takimi myslami. Zostawiam wszystko naturze... tak sobie postanowilam...Mała Mi moje wyniki tez eleganckie. Teraz czekam na wizytę do 16 . Tez macie ,że przed każdą się boicie czy np nie robi się rozwarcie itp ? ja na tym punkcie mam bzika normalnie. Jeszcze kilka godzin i mam nadzieje ,ze wszystko okej
Ps: W Irlandii nikt do porodu nie zagladq miedzy nogi... nie sprawdzaja szyjki itd...
Masz dom z pietrem?Ma ktoras z was kosz mojzesza, albo planuje kupic?
Ja uwielbiam sery plesniowe, wedzone ryby, watrobki i pasztety... a nic z tego jesc nie mozna :/Ja wędzone jadłam w pierwszej ciąży od czasu do czasu. Wiem ze nie można też serów pleśniowych, ale tego to bym w życiu nie tknela; D
Dziewczyny kciuki zaciskajcie siedzę juz na poczekalni ! Boje się heh ☺
Zaloza ci szef ?? Albo krazek??No i dobre przeczucie . mam rozwarcie zewnętrzne .. ale mówi ,że u kobiet ,które rodziły tak się może dziać . Jednak mam zakaz dźwignnia ... no nie wyobrażam sobie tego ...![]()
A mała dziś wstydliwe i nie chciała pokazać krocza
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka