reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Moja mama załamuje ręce ale skoro mój gin który jest także endokrynologiem uważa że wszystko przy mojej chorobie jest w normie to ja nie widzę problemu. Całe życie marzę by wreszcie schudnąć. Po urodzeniu dziecka poprzedni gin zafundował mi +30 kg w 3 miesiące. Przeszłam masę klubów grubasów i diet zachaczajac o początki depresji po drodze i zero efektów. teraz kiedy wreszcie znalazłam przyczynę i zaczęłam leczenie waga owszem leci w dół ale leczenie przerwane przez ciążę.
Także ja nie muszę się martwić na razie o wagę dopóki gin ma wszystko pod kontrolą bo zapasy mam spore.

Nie robiłam ani genetycznych ani prenatalnych, bo nie mam do nich żadnych wskazań a niestety nie stać mnie na robienie tych badań prywatnie.

Ja robilam usg genetyczne, teraz czekam na wyniki z testu pappa ... a ja dzis wybralam sie na wycieczke w góry, w sumie 12 km spacerkiem z kijkami :-) i mi malo, ogolnie cwicze teraz ćwiczenia dla kobiet w ciaz,, z pilka np tez :-) na basen chce zaczac chodzic tez :-)

reklama
Ja robilam usg genetyczne, teraz czekam na wyniki z testu pappa ... a ja dzis wybralam sie na wycieczke w góry, w sumie 12 km spacerkiem z kijkami :-) i mi malo, ogolnie cwicze teraz ćwiczenia dla kobiet w ciaz,, z pilka np tez :-) na basen chce zaczac chodzic tez :-)

Ja też już pomyślę nad ćwiczeniami :-)

powiem wam że jak na 4 miesiąc to malutki mam brzuszek i tak podejrzewam że tak jak moja kuzynka będę miała dopiero tak 7 lub 8 mies. jakiś większy brzuszek bo drobniutkie obie jesteśmy:-p

Do góry