reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Dziewczyny Wy tez tak gonicie do WC ? ja od paru dni latam co pol godz/godzine masakra ;) i znowu spanie mnie zaczelo meczyc ale nie tak jak na poczatku ciazy.I libido zdecydowanie wzroslo : :-)

Dziewczyny Wy tez tak gonicie do WC ? ja od paru dni latam co pol godz/godzine masakra ;) i znowu spanie mnie zaczelo meczyc ale nie tak jak na poczatku ciazy.I libido zdecydowanie wzroslo : :-)

Ja na początku gonilam co 40 minut, a w nocy ze 3 razy ... dwa tygodnie temu objaw ten odszedł :jaka na szczęśliwa byłam. .. a od wczoraj znowu latam tak jak na początku wrrrr

Ja pije 3 litry wody dziennie wiec kibelek moim przyjacielem cały dzien i w nocy 4-5 razy wstaje. Sennosc u mnie nieustannie od poczatku ciazy chociaz na poczatku było gorzej

Hej dziewczyny;-)
Byłam wczoraj w końcu na usg genetycznym i wszystko w porządku:-)
na początku maleństwo bardzo się wierciło, przeszkadzało mu chyba to ciśnięcie głowicą:baffled: ale jak już się uspokoiło, to wszystko na spokojnie Pani doktor oceniła, budowa prawidłowa - 7,2 cm, kość nosowa jest, przezierność 1,7, przepływ żylny i serduszko w porządku, tętno 161, dwie nóżki i dwie rączki. Uspokoiłam się;-) mój M też siedział i oglądał wszystko jak pokazywała, ale wkurzony trochę bo chciał poznać płeć:tak: a Pani doktor powiedziała, że po co teraz zgadywać, jak za miesiąc już będzie wiadomo na pewno, no i nie powiedziała:-D mi to tam nie przeszkadza, ważne, że prawdopodobieństwo chorób genetycznych niewielkie i prawidłowo się rozwija:-) a płeć... w swoim czasie się dowiemy:tak: i tak na razie czekamy z zakupami, jest jeszcze czas. Aha i według tego usg termin na 15 marca, między 11 a 18- wcześniejszymi datami z om i usg.

asieńkakk- :-) nic tylko się cieszyć, że wszystko ok

Ja do wc w nocy idę 1 raz, w dzień różnie bywa- czasami często, a czasami nie. Najczęściej mnie łapie jak mamy gdzieś iść, albo w sklepie mimo tego, że przed wyjściem byłam 1-2 razy.

mieszkanko ok ale trochę w nim do roboty jest tzn małe malowanie i panele do wymiany w 2 pokojach bo odpadają

ja jakoś wyjątkowo ostatnio mało wstaję w nocy na siusiu:-p

reklama
Ja wstaję do toalety raz w nocy, a w ciągu dnia chyba z milion razy.

Dziewczyny, macie jakieś fajne sklepy z ubraniami ciążowymi? Zrobiłam przegląd szafy i zostało mi dosłownie kilka rzeczy w ktore się mieszczę :szok:

Do góry