reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Iskierka ja tez mam termin na 27.03
Maz mnie wnerwia bo jest w domu akurat i szef mu powiedział ze do rze byłoby żebym urodziła teraz bo akurat przyszły tydz tez moze miec wolny a pózniej to juz bedzie z tym trudno. Jakbym miała wybór :/ denerwuje mnie taka presja codsiennie ktoś mi dzwoni czy juz wczoraj mamie powiedziałam ze tak juz chowam dziecko w szufladzie na pościel a brzuch mi taki został.
Jutro mam wizytę zobaczymy co tam wyjdzie. Mam mega nadzieje se dr mnie wymasuje i sie ruszy tak miałam z córka ze zrobił mi masaż szyjki wieczorem i nad ranem urodziłam. W chacie sie nie oszczędzam non stop cos robię zreszta przy 3-latce duzo wolnego czasu nie mam skacze na piłce latam na miotle po domu i kurdeeee nic a niby miałam rodzic wcześniej. :/
Ewka powodzenia !!

reklama
A ja bym chciala rodzic w pt albo w nocy z pt/sob wlasnie.

f2w3d5qp85p79npu.png

Iskierka ja tez mam termin na 27.03
Maz mnie wnerwia bo jest w domu akurat i szef mu powiedział ze do rze byłoby żebym urodziła teraz bo akurat przyszły tydz tez moze miec wolny a pózniej to juz bedzie z tym trudno. Jakbym miała wybór :/ denerwuje mnie taka presja codsiennie ktoś mi dzwoni czy juz wczoraj mamie powiedziałam ze tak juz chowam dziecko w szufladzie na pościel a brzuch mi taki został.
Jutro mam wizytę zobaczymy co tam wyjdzie. Mam mega nadzieje se dr mnie wymasuje i sie ruszy tak miałam z córka ze zrobił mi masaż szyjki wieczorem i nad ranem urodziłam. W chacie sie nie oszczędzam non stop cos robię zreszta przy 3-latce duzo wolnego czasu nie mam skacze na piłce latam na miotle po domu i kurdeeee nic a niby miałam rodzic wcześniej. :/
Ewka powodzenia !!
tez licze na masaz, ze cos wtedy ruszy.. tylko musze czekac na niego jeszcze tydzien. Dzisiaj poszlam na zajecia po opuszczeniu dwoch dni... te pytanie i zdziwienie "Ty jeszcze z brzuchem" ech!
Moja mama tez juz swiruje, na szczescie sama do mnie nie dzwoni i nie pyta co chwile, bo za drogie polaczenia :D

Ja też już mam dość tych dzwoniacych ludzi. Nie dość że do mnie to jescze do męża te same osoby dzwonią. Jak urodze to przez pierwszy dzień nikomu nie dam znać bo wszyscy na raz się zwala do szpitala. Zaraz wizyta u położnej. Ona podobno też może zrobić masaż szyjki ale chyba robi dopiero po terminie jak się nie ruszy ale zapytam jeszcze.

Ja też już mam dość tych dzwoniacych ludzi. Nie dość że do mnie to jescze do męża te same osoby dzwonią. Jak urodze to przez pierwszy dzień nikomu nie dam znać bo wszyscy na raz się zwala do szpitala. Zaraz wizyta u położnej. Ona podobno też może zrobić masaż szyjki ale chyba robi dopiero po terminie jak się nie ruszy ale zapytam jeszcze.
Mi polozna bedzie robila.. Wczoraj sie zastanawiala czy masowac czy nie, ale powiedziala ze glowka jest za wysoko i boi sie ze jak odejda wody to moze inna czesc ciala wypasc do kanalu rodnego jako pierwsza..
Jak to uslyszalam to zeskoczylam z lozka i podziekowalam za masaz ;)

Ciekawe jak tam Ewciik. Czy tuli już swoją Królewne.

Iskierka oby jednak coś się ruszyło po tym masażu.

MamaNS jest tyle sposobów aby zakrywac pierś przy karmieniu piersią, że śmiało można karmić przy ludziach nie pokazując przy tym piersi.

Wlasni e mamy karmiącej jak u Was z dieta? Rzeczywiście nie stosujecie żadnej i maluchom nic nie jest?
U mnie dzisiaj była położną. Mała waży 3400. Przybrała 220g. Ja wczoraj byłam na zdjęciu szwów więc już jest ok.

Ciekawe jak tam Ewciik. Czy tuli już swoją Królewne.

Iskierka oby jednak coś się ruszyło po tym masażu.

MamaNS jest tyle sposobów aby zakrywac pierś przy karmieniu piersią, że śmiało można karmić przy ludziach nie pokazując przy tym piersi.

Wlasni e mamy karmiącej jak u Was z dieta? Rzeczywiście nie stosujecie żadnej i maluchom nic nie jest?
U mnie dzisiaj była położną. Mała waży 3400. Przybrała 220g. Ja wczoraj byłam na zdjęciu szwów więc już jest ok.
ona chyva jakos rano miala miec wiec pewnie tuli :)

reklama
Do góry