iskierka2610
Fanka BB :)
Dzisiaj 38+1 więc jeszcze bym chciała wytrzymać a położna mi doradza jakiś przyspieszenia bo inaczej sama nie urodze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lilianka urodziła się o 14.25. Z Wagą 3,2kg i wzrostem 51cm. Kluseczka z niej. Je i śpi. Ja nawet jeszcze oczu otwartych nie widziałam bo non stop śpi. Ja za to obolała i padnięta. Najgorzej się czuje po tej cc.
Ja tez chcialabym urodzic 21 nie chce wczesniej bo cos sobie ubzduralam ze znakami zodiaku chociaz w to nie wierze.. moj maz patrzy na mnie jak na idiotke. Znaki zodiaku, serioooo?! Zglupialas. Mam dwie zodiakalne ryby w rodzinie z marca i ich nie lubieIskierka ja mam 38+2 dzisiaj dziecko mnie nie oszczędza a jednak dr wczoraj stwierdził troche na wyrost jak sam powiedział 1,5 cm a kurde codziennie duzo po schodach chodzę bo mam mieszkanie dwupoziomowe. I dupa. Piłki nie mam tylko taka córki z uszami
Ja bym chciała 21.03 urodzić bo mam urodziny ale chcieć to ja sobie moge