reklama
anik.
Mama Krzysia :)
Ja musze mieć żel z kwasem mlekowym. Inaczej albo infekcja intymna albo pęcherza :/A propos żeli do higieny intymnej, pomijając fakt, że wiele kobiet wpakowują w nawracające grzybice, wg niedawno wykonywanych badań zwiększają ryzyko raka szyjki macicy. Podobno najlepiej podmywać się samą wodą, a jak zachodzi potrzeba to od czasu do czasu szarym mydłem. Po porodzie szare mydło również sprawdza się najlepiej, wspomaga szybsze wygojenie ran.
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ania020317
Fanka BB :)
Ja mam zamiar zakupić serie z białego jelenia...do mycia tam na dole tylko jego stosuje i nie mam żadnych infekcji nie piecze ani nic...inne preparaty dla mnie były za mocne...ja może odkupię jedynie herbatkę na laktację No i oczywiście termometr pożądny ale to dopiero na początku lutego...ja dziś tez poszłam jakoś ok 3 spać... bo moja o rok młodsza siostra wysłała mi linka i ja sprawdzam a tu bajka muminki...ja pamietam jak za małego dobranocki oglądałam to były czasy, szkoda ze teraz wieczorynki usunęli bo to najlepszy moment do kładzenia dziecka ja z siostra byłam nauczona ze po wieczorynek spać i zawsze byłam w łożku
Justyna5789
Ja od zawsze używam z ziaji do intymnych ale do szpitala wezme jeszcze szare mydło, pogadam z położna co lepiej.
Na poczatku ciąży miałam straszna fazę na Muminki, non stop ogladalam, teraz z tymi bajkami tragedia jest a dobranocek chyba juz nie ma.
I jeśli chodzi o spanie to się dopisuje. Poszlam spać o 22,a o 1 w nocy jakiś żartowniś mnie obudził demofonem, bo elektrowni szukał: \ mój meżulek sobie drinkowal przed PlayStation i tak mnie to wkurzyło ( sama do końca nie wiem dlaczego) ze miałam pospane i chyba tylko dlatego ze M. się hamuje to nie było awantury
Na poczatku ciąży miałam straszna fazę na Muminki, non stop ogladalam, teraz z tymi bajkami tragedia jest a dobranocek chyba juz nie ma.
I jeśli chodzi o spanie to się dopisuje. Poszlam spać o 22,a o 1 w nocy jakiś żartowniś mnie obudził demofonem, bo elektrowni szukał: \ mój meżulek sobie drinkowal przed PlayStation i tak mnie to wkurzyło ( sama do końca nie wiem dlaczego) ze miałam pospane i chyba tylko dlatego ze M. się hamuje to nie było awantury
Ostatnia edycja:
Ania020317
Mój maz o 6 rano z pracy wrócił wiec ja skorzystałam z wizyty w toalecie i potem dalej spać...ja przez siostrę zaczęłam oglądać a jak moja mama usłyszała ze ona ogląda muminki to w śmiech...ale powiem ze szkoda ze zlikwidowali dobranocki bo teraz dzieci nie zawsze o dobrej porze kładą sie spać, ja chce mojego nauczyć ze max 20 i do spania...ale jakby obejrzał dobranockę to może i by po niej zasnął...zobaczymy jak to bedzie
Jolka112
Katherinne trzymaj sie...bd wszystko dobrze...ja jeszcze wogole tu ktg robionego nie miałam....domyślam sie jedynie jaki był powód dzisiejszego zachowania...pewnie znowu nie unia spać i oglądał film do pozna i pewnie poszedł ok 4 spać a ja go o 6.30 budziłam na badanie krwi...muszę tylko zapytać tego Polaka z którym pracuje aby sie dowiedział czy w końcu zrobił te badanie krwi bo póki co mojemu nerwy przeszły a nie chce zaczynać tematu póki z pracy nie wróci
Ania jak się czujesz? Dogadaliście się z mężem? "Facet to świnia" mój tez mnie wnerwia no ale my mamy długi staż także motylki już dawno wysrane z brzucha
anik.
Mama Krzysia :)
Krzyś najpóźniej po 20 jest w łóżku. Wczoraj był wyjątek bo babcia i dziadkowie byli wiec zasnal przed 21. Staram się żeby chodził wcześnie bo rano do przedszkola mu łatwiej wstać po ponad 11h snu.
Kleinekatia
Justyna5789
Kleinekatia super zdjęcia, mi się czyjeś podobają ale sama sobie się z brzuchem niestety nie podobam
reklama
aga6
mam tak samo...Kleinekatia super zdjęcia, mi się czyjeś podobają ale sama sobie się z brzuchem niestety nie podobam