reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Ja też już po polowkowym,przykro mi,że nie każdy może mieć tak.dobre wieści jak ja [emoji17][emoji29]u mnie wszystko wzorowo,zdrowa ruchliwa dziewczynka Kinga[emoji7][emoji4]to już 22tc!także mam dwie córy,jupi!!!![emoji8][emoji7]

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom
To super :) :) gratulacje moja tez brzuchowa akrobatka :)

Nasze badania jeszcze trochę 2,5 tygodnia, pewnie zacznę sie stresować polowkowymi ...

Ja też już po polowkowym,przykro mi,że nie każdy może mieć tak.dobre wieści jak ja [emoji17][emoji29]u mnie wszystko wzorowo,zdrowa ruchliwa dziewczynka Kinga[emoji7][emoji4]to już 22tc!także mam dwie córy,jupi!!!![emoji8][emoji7]

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom
To super :) :) gratulacje moja tez brzuchowa akrobatka :)

Nasze badania jeszcze trochę 2,5 tygodnia, pewnie zacznę sie stresować polowkowymi ...

Nela, super :)

Ja w uroki zupełnie nie wierzę. Za to wierzę, że nasz umysł potrafi wiele zdziałać i pozytywne myślenie :)

Cukier na czczo mierzę codziennie i zawsze jest ok. Ale nawet przy zdiagnozowanej cukrzycy ciążowej cukier na czczo miałam ok, wariował dopiero po posiłkach.

Spójrzcie na zdjęcie, jedna miedniczka na górze, druga na dole, tu w ogóle nie ma mowy o błędzie. Na razie trzeba to obserwować a jak cokolwiek będzie się.działo to na pewno konsultować z kilkoma lekarzami, bez tego nie podejmę się na pewno żadnych działań.

Załączniki

• 20161029_125637~2.jpg
    20161029_125637~2.jpg
    433,7 KB · Wyświetleń: 77
reklama
Do góry