reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Ada ja spie mogami do drzwi teraz. Lozeczko bedzie stalo ze dziecko moze spac tak i tak no zalezy jak je uloze w srodku,a zreszta wiekszosc tak spi u mnir jak tak teraz mysle o nogach i drzwiach to slyszalam tylko po smierci żeby nogami wynosic.

f2w3d5qp4z8mjw90.png

reklama
Hehe no ja w takie rzeczy nie wierzę w ogóle i dowiaduje się takich ciekawostek od bratowej M [emoji6] z tym że ona to jeszcze z takim przejęciem o tym opowiada że mnie się trochę śmiać chce... bo ja w zabobony nie wierzę i jak słyszę takie rzeczy to nie wiem co mam myśleć. Tak samo jak opowiadała mi kiedyś o tych czerwonych wstazeczkach przy wózku. A jak jej powiedziałam że ja nie miałam żadnych wstazeczek i że w to nie wierzę to z paniką mnie spytala 'to ty nie miałaś wstazeczki przy chlopakach???' i że dziecko zaraz zauroczone będzie na pewno i takie tam. A wtedy jeszcze szwagier był z nami i nie mógł uwierzyć że ona takie rzeczy plecie

Byłam na połówkowym. Łożysko się podniosło, jest 2 cm od ujścia. Mały ma chorą nereczkę:( Miedniczka ponad dwukrotnie powiększona, lekarz każe to bardzo obserwować a jeśli z drugą też coś się będzie działo to trzeba będzie już w ciążyinterweniować chirurgicznie...

Super ze wychwycili to juz teraz! Będziecie pod dobra opieka i wszystko sie ułoży. Ważne ze z druga wszystko ok! Trzymam kciuki!

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Byłam na połówkowym. Łożysko się podniosło, jest 2 cm od ujścia. Mały ma chorą nereczkę:( Miedniczka ponad dwukrotnie powiększona, lekarz każe to bardzo obserwować a jeśli z drugą też coś się będzie działo to trzeba będzie już w ciążyinterweniować chirurgicznie...
ojej kochana to trzymam kciuki, żeby z drugą nereczką było dobrze i w ogóle :* bądźmy dobrej myśli, jak to dobrze że już na tym etapie coś wyszło i można działać ! Trzymajcie się :*

Co do ruchów to ja wyraźnych dalej nie czuję, jakieś karuzele, a 2 dni temu wydawało mi się, że mała smyrnęła mnie 2 razy wyraźniej

zaboboby i przesady to straszna rzecz, ostatnioz mama sie smialam ze po co usg sie w ciazy robi skoro babcie plec przez wielkosc brzucha czy smaki kobiety w ciazy okreslaja ;)

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

Ludzie w rożne rzeczy wierzą.... moj wuja kawaler !!! Z igły i nitki wróży ilość dzieci wszytakim sie sprawdziło mi se bedzie tylko Maja kiedyś o tym zapomnieli i chcieli znowu mi wróżyć czy chłopiec czy dziewczynka jak juz w ciąży byłam i powiem Wam ze ja jakos zwolenniczka o wyznawczynią tez nie jestem ale nie chciałam zeby mi nic wywróżył bo skoro zatrzymałam sie na 1 dziecku to wiecie lepiej nie kusić złego ;)

Uwielbiam zabobony ;)
Mi wróżą co do płci bo jeszcze nie jest znana, a wróżą z chińskiego kalendarza;)( 90% skuteczności według Chińczyków) na żarty oczywiście zrobione, ma być chłopiec, zobaczymy :)

reklama
Do góry