Cześć dziewczyny
Ja od rana na nogach, po lumpach, po sklepach. Kupiłam kurtkę zimową i się cieszę mega! Super okazja, totalnie przypadkiem, wystarczy do końca ciąży spokojnie
Z boku zapinana na 2 napy, także odepnę, jeśli brzuch będzie ogromiasty
Ja jestem na zwolnieniu od 12 tc, 2 miechy pracowałam i się bałam czy nie zrobię dziecku i sobie krzywdy. Także taki stres :/ A teraz, jak mnie nie ma komentują, że szybko poszłam, że mogłam zabiegów fizykalnych nie robić, ale gimnastykę prowadzić itp. Tak, tak już ja to widzę
dźwiganie 100 kg bezwładne ciała, skończyłoby się poronieniem
No, ale tak mówią zazdrosne i wredne baby, także trzeba je olać. Poza tym pracodawca w moim zawodzie powinien mi zapewnić inne, bezpieczne zajęcie, a nie zrobił tego
Także jestem na l4 i nie żałuję. Tym bardziej, że mam przepuklinę dodatkowo.
Mam psa, mam ruch, teraz pogoda zmusiła do siedzenia w domu. Zaczęłam się rozciągać, dzisiaj miałam zakwasy
Nie dawno wróciłam z kijków, deszcz nas złapał duży i krótki dystans niestety był, ale się nadrobi
Ostatnio cały czas ciągnie mnie prawa pachwina, jak leżę na plecach i wstaję, to lędźwie dają mocno w kość masakra :/ Ograniczyłam ciemne pieczywo do minimum i 2 dzień nie mam zgagi! No i jem częściej, a malutkie porcje i to też chyba daje efekt
Dzisiaj zrobiło mi się słabo w lumpeksie
nie mogę długo stać, lepiej jak jestem w ruchu i gdzieś idę, a takie stanie to już nie dla mnie. Zadyszki też niestety mam
Rodzice na 3 piętrze mieszkają, także mega odczuwam jak wejdę... muszę odpocząć
data pierwszych ruchów+ 20 tygodni= tp
No to jestem po wizycie.
Maluszek ma ok 400g (wielkolud!) i jest chłopcem
Szyjka długa i trzyma, choć skróciła się o 2 cm. Ale skoro to już 20 tc a szyjka ma teraz 4 cm to nie mam się czym martwić.
I co najważniejsze łożysko się podniosło! Więc wielkie ufff i mogę rodzić sn!
Czyli wszystko pozytywnie.
Za tydzień połówkowe.
Aaa i spokojnie mogę już czuć czkawkę.
gratulacje! wcześniej mówili, że chłopczyk ?
imię wybrane? Duża dzidzia, chociaż moja w tym czasie może ważyć podobnie
W zeszły czwartek, czyli jutro będzie tydzień od wizyty ważyłą 207 g