reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
A'gusia pisze:
Marzniecie czy Was dzieciaczki już grzeja?
Marznę od zawsze i nie inaczej jest teraz. O ile przed ciążą wciągałam na siebie kilka warstw pod kurtkę, to przy obecnych gabarytach zaczyna stanowić to mały problem, gdyż przestałam się mieścić w moje polary. :oops: Co będzie zimą, to wolę nie myśleć :D
kunalesna pisze:
Jutro o 17 mam polowkowe nie moge sie doczekac
Ja muszę poczekać na swoje połówkowe do czwartku ;)

Hej [emoji4]

a mnie zawsze jest chłodniej niż mojemu M i dzieciakom i zawsze coś w domu nakładam na siebie. Ale ja wolę mieć chłodniej w domku bo jak za bardzo się nagrzeje to z kolei duszno mi się robi[emoji12]

moje dziecko mnie rozbraja- mają teraz tygodniowa przerwę w szkole a on od wczoraj wstaje o 6:30 [emoji1] a jak będzie szkoła to będę go dobudzac pewnie.... na szczęście ja mogę pospać bo on sam rano wszystko zrobi a potem sobie sam bajkę włącza. Więc pospalismy generalnie do 9 razem z młodszym[emoji16]

Marznę od zawsze i nie inaczej jest teraz. O ile przed ciążą wciągałam na siebie kilka warstw pod kurtkę, to przy obecnych gabarytach zaczyna stanowić to mały problem, gdyż przestałam się mieścić w moje polary. :oops: Co będzie zimą, to wolę nie myśleć :D
Ja muszę poczekać na swoje połówkowe do czwartku ;)
Do tego najbliższego czwartku? Tl już niedługo! :-)

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zazdroszczę tym z Was którym jest cieplej! Zwłaszcza w takie dni jak dziś! Bo nie wiem jak u Was ale u mnie od rana pada! Aż się odechciewa wszystkiego!

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry