reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

MamaNS cudne te ubranka i ten Misiek boski[emoji4][emoji4] a ja jakoś jeszcze nie mam ochoty na kompletowanie wyprawki, chyba naprawdę zacznę po świętach, mam nadzieję że w drugi dzień świąt jakieś łóżeczko upoluje bo u nas są wielkie przeceny w ten dzień. I może uda mi się o 5 rano do nexta dziecięcego pójść bo specjalnie otwierają wcześniej i ubrania za pół ceny będą[emoji5]

Hmm jechałam tutaj z myślą tylko wakacji ;) a zostałam 2,5 roku ;) my wracamy. Mieszkać mamy gdzie ja będę miała macierzyński a A szybko znajdzie prace ;) miejmy nadzieje. Jak nie teraz to nigdy ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja liczę, że z next kupię jak będą wyprzedaże w sklepie on-line.

f2w33e3k0rq6mc1d.png
no ja pewnie też ;)

ja tam rzadko bywam[emoji16] bo fakt że drogo ale ciuszki mają śliczne, dlatego najlepiej na wyprzedaży kupić[emoji5] ale święta tuż tuż, za równe dwa msc wigilia[emoji4]
dobry czas mamy, że na wyprze sie możemy załapać :)

dokładnie dlatego poczekam z wyprawka do świąt i może w ciągu tych kilku dni coś kupię o wiele taniej. W internecie często promocja trwa tydzień[emoji4]

misia93 no rozumiem,my początkowo też tylko na wakacje i po pół roku wróciliśmy a po 3 msc znów do Anglii. Później ciąża dziecko itp i nigdy tak
już nie myśleliśmy na poważnie o powrocie.

dokładnie dlatego poczekam z wyprawka do świąt i może w ciągu tych kilku dni coś kupię o wiele taniej. W internecie często promocja trwa tydzień[emoji4]

misia93 no rozumiem,my początkowo też tylko na wakacje i po pół roku wróciliśmy a po 3 msc znów do Anglii. Później ciąża dziecko itp i nigdy tak
już nie myśleliśmy na poważnie o powrocie.

My postanowiliśmy wrócić. Niestety nie mam nikogo tutaj kto mógłby przylecieć mi pomoc na początku a w Polsce mamy A mamę która jest cały czas w domu na miejscu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie on ma pełno zabawek itp. chciałam postawić na coś kreatywnego, ale z roku na rok pomysły się kończą :( A jednak na odległość jestem to też tak w 100% nie wiem co ma, co teraz lubi itd. A jak próbuję podpytać to słyszę "nie rób sobie problemu" także... a kolejni mają 2,5 i ten mały brzdąc 2 miesięczny, więc tutaj wiadomo jakaś zabaweczka, ubranko - prościej ;) Wolałabym starszakowi dać kasę i już ;) , no ale jeszcze wierzy w Mikołaja ;)
Ja mojej chrzesniaczce kupiłam w empiku wielki słownik obrazkowy. Naprawdę fajna propozycja - masz obrazki przedmiotów z różnych dziedzin i opis wzystkich części w 4 językach - na przykład budowa motoru, domu, ludzkiego ciała itp. Tylko nie wiem czy będzie dobry dla 6-7 łatka. Chociaż my na pewno kupimy ten słownik naszemu szkrabowi jak tylko zacznie czytać! [emoji4]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Mam dzisiaj wielką ochotę na słodkie... zjadłam dwa rządki czekolady i 4 cukierki :p
A ja dziś słodyczy wogole nie tknelam (tak dla odmiany [emoji6]). Mój ma przez tydzień przymusowy post od słodyczy więc i mi jedt łatwiej! [emoji6] Chociaż nie ciągnie mnie tak. Bardziej nam ochotę na nabiał - szczególnie sery żółte i topione!

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja juz mam trochę neutralnych. jesli jest cos niebieskiego a nie ma autek czy typowo czegos dla chlopca to dziopka tez ladnie wyglada w niebieskim. Misie tez dla kazdego. Właśnie nie chce miec wszystkiego bialego bo smutno.
W pepco raz patrzylam to typowo albo dla dziopki albo chlopca. Kupilam tez troche uzywanych w mega stanie w olx wiec w sumie to pajacykow mi brakuje. A ogolnie to musze popatrzec ile mam tych 56 ubranek z danego rodzaju ale to jutro sobie policze co i jak.

f2w3d5qpx684cya3.png

Do góry