reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Zus
Mama z neutralnymi ubraniami może być jednak problem. Ostatnio jak byłam w smaku też chciałam choć jakiegoś pajaca kupić i nic nie było. Wszystko typowe dla dziewczyny mu chłopca. Powiem Ci że w Tesco popatrz. Tam dużo jest białych ubranek dla maluchów czy bezowych. A te ubrania F&F fajne gatunkowo.

Jeśli nie zamierzacie codziennie prac to myślę że po 10 szt body, pajac polspiochy to na pewno trzeba mieć.

Mama super ten zestaw misiowy [emoji16]

Kuna ja też już nie za bardzo przepadam od kiedy zmarła mi mama.

Agnieszkaala może jakąś nasiadówke zrób tylko nie wiem z czego.

Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
Chyba najbardziej uniwersalne jest biale i najbardziej dostepne ale musze zobaczyc co z tych pajacy i body Po synku sie nadaje bo na bialym latwo o przebarwienia a po malym ulewanku to juz wogole. Chociaz pamietam ze syn mial duzp rozowych ubran bo dostalam po kims , ale w domu mi to nie przeszkadzo ze roz i chlopiec :) sukienki mu nie zakladalam ha ha ale body albo spiochy owszem :D

reklama
Mam pytanko [emoji1]Czasem boli brzuch i to normalne , a boli was czasem po środku nie po bokach ? Takie zaklucie ? Jestem paranoiczką stąd moje pytanie [emoji2] i czy w drugiej części dnia lub wieczór macie więcej śluzu ?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Mam pytanko [emoji1]Czasem boli brzuch i to normalne , a boli was czasem po środku nie po bokach ? Takie zaklucie ? Jestem paranoiczką stąd moje pytanie [emoji2] i czy w drugiej części dnia lub wieczór macie więcej śluzu ?

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Tak mnie czasami boli tak jakby szyjka sama. Każda z nas ma paranoje ;)

W Koziegłowach mam koleżankę :)

Mnie czasami kłuje brzuch, w różnych miejscach,wczoraj wieczorem miałam 3 skurcze tak na środku pod pępkiem... wystraszyłam się, pozycja na boku pomogła i minęło...
A śluz mam jednakowo cały dzień, nie zauważyłam nasilenia wieczorem.

Hej

święta pewnie w tym roku będą u nas bo co roku jest albo u nas albo u szwagra i w tym roku wypada nasza kolej. Z jednej strony się cieszę bo nie trzeba będzie się tam fatygowac ale z drugiej całe przygotowania[emoji12] mam nadzieję tylko ze atmosfera będzie dobra, to najważniejsze[emoji4]

chrztu nawet jeszcze nie planuje, nie wiem czy będziemy robić w Polsce czy tutaj no i kto miałby być chrzestnym... z M strony chyba nie byłoby problemu ale z mojej trochę tak bo z kuzynami długo kontaktu nie miałam i tak głupio... teściowa mi doradzala by zrobić chrzciny razem z komunia starszaka która będzie za 1,5 roku, niby dobrze bo dwie imprezy za jednym razem i koszta mniejsze ale nie wiem czy chrzestni byliby w stanie przyjechać

Misia to jak 2.5 roku za długo to co dopiero 10[emoji2][emoji2] żartuje, ja sama nie wiem jak to zlecialo ale żeby wrócić do pl to musiałabym mieć pewna pracę i mieszkanie ale póki co ani tego ani tego

MamaNS cudne te ubranka i ten Misiek boski[emoji4][emoji4] a ja jakoś jeszcze nie mam ochoty na kompletowanie wyprawki, chyba naprawdę zacznę po świętach, mam nadzieję że w drugi dzień świąt jakieś łóżeczko upoluje bo u nas są wielkie przeceny w ten dzień. I może uda mi się o 5 rano do nexta dziecięcego pójść bo specjalnie otwierają wcześniej i ubrania za pół ceny będą[emoji5]

I może uda mi się o 5 rano do nexta dziecięcego pójść bo specjalnie otwierają wcześniej i ubrania za pół ceny będą
emoji5.png
tego zazdroszczę :D bo ogólnie śliczne tam ubranka, ale bardzo drogie...

Ja kupiłam lalę na aliexpress :p

reklama
Do góry