reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Szok to może być jak dwojgu białych rodzicow przynoszą czarne dziecko! A i takie historie się zdarzały! :p
Nie kracz :p
Ale sa znane przypadki ze ktos twierdził ze ma np core bo tak bylo mowione i wyszedł chlopak i matka w szoku i wszystkim nie akceptowala dziecka dlugo

f2w3d5qptsjypkw2.png
tez znam taki przypadek ... :/
Ciekawe czy sie złamiesz w którymś miesiącu z poznaniem płci ☺️

reklama
Pamietacie jak mowilam o znajomej i jej sytuacji z mezem ze on nic kompletnie nie robi w domu,zakupow przy dziecku? Czujecie ze pracuja po2 str ulicy i zaczynaja prace o tej samej h,dziecko razem z wozkiem wioza kawal drogi od pracy do zlobka i on ja i dziecko zostawia i jedzie do pracy a ona jak zostawi dziecko to drepta do swojej na nogach??? Nie poczeka na nia...i po pracy(tez kończą o tej samej) ona jedzie z kol z pracy do zlobka, bo kol mieszka obok żłobka i zabiera core i autobusrm buja sie do domu z nia i tym wozkiem tez kawal drogi w sumie a on sobie jedzie do domu autem? A jak nie bylo 2 dni tej kol co ja wozi tam to prosila go zeby razem pojechali po dzidcko to nie bo nie...i ona poszla grzecznie sama wychodzac wczesniej z pracy bo z pod pracy do zlobka nie ma autobusu.... Sam dziecka tez nie odbierze ani nie zawiezie bo nie poradzi sobie z ubraniem/rozebraniem..
Dziecko ma ponad rok..

f2w3d5qptsjypkw2.png
Przychodzą mi do głowy różne określenia tego czlowieka ale wszystkie niecenzuralne! To co napisałaś naprawdę mnie zbulwersowalo! Nie wiem jak on tak może! I dlaczego ona mi na to pozwala! Naprawdę nie rozumiem! Przykre.

Pamietacie jak mowilam o znajomej i jej sytuacji z mezem ze on nic kompletnie nie robi w domu,zakupow przy dziecku? Czujecie ze pracuja po2 str ulicy i zaczynaja prace o tej samej h,dziecko razem z wozkiem wioza kawal drogi od pracy do zlobka i on ja i dziecko zostawia i jedzie do pracy a ona jak zostawi dziecko to drepta do swojej na nogach??? Nie poczeka na nia...i po pracy(tez kończą o tej samej) ona jedzie z kol z pracy do zlobka, bo kol mieszka obok żłobka i zabiera core i autobusrm buja sie do domu z nia i tym wozkiem tez kawal drogi w sumie a on sobie jedzie do domu autem? A jak nie bylo 2 dni tej kol co ja wozi tam to prosila go zeby razem pojechali po dzidcko to nie bo nie...i ona poszla grzecznie sama wychodzac wczesniej z pracy bo z pod pracy do zlobka nie ma autobusu.... Sam dziecka tez nie odbierze ani nie zawiezie bo nie poradzi sobie z ubraniem/rozebraniem..
Dziecko ma ponad rok..

f2w3d5qptsjypkw2.png

Mi się to w głowie nie mieści. Ja bym takiego chłopa chyba kopnela w doope. Przecież ona i tak samotnie wychowuje to dziecko. A z niego jest taki ch... ze aż szkoda słów.

Dziecko ma ponad rok..

f2w3d5qptsjypkw2.png
czy ja dobrze czytam? dziecko ma rok a on nie umie ubrać? ręce i nogi opadają dosłownie i nie pisze nic więcej na jego temat bo to same niecenzuralne słowa na język się cisną[emoji34] współczuję koleżance

Jejku nie miałam czasu tu zajrzec w ciagu dnia a tu tyle wpisów! :) Ciesze sie że brzuch mnie nie bolał i moglam dotrzec na pogrzeb babci. Caly dzien brzuszek byl spokojny :D
A dzis o 14h mam wizyte u gina. Mam nadzieje że szyjka sie nie skraca. Dobranoc :)
Ps.Jolka pisala ze pies skoczyl jej na brzuch i jechala do ginekologa - nie znalazlam wpisu czy juz wszystko ok u niej??/u Ciebie??

Paulyna znajac siebie nie ma szans zebym sie zlamala. P sie nawet z tym pogodzil i sam twierdzi juz ze nie chce znac.

Agusia ja nie wiem jak to w ogole do glowy moze mu wpasc...przeciez to jego dziecko! On sie z nim bawi godzinke dziennie i taka rola tatusia...a ona wyglada jak smierc,kosci i na niej skora. Przynajmniej z obiadkami na jego zyczenie sie poddala i zamawia w wiekszosci z baru bo nie ma kiedy nawet gotowac bo jak nie praca 7-15 to jeszcze zanim ona zawiezie dziecko i z nim wroci to jest juz po16 grubo. Jeszcze jakies zakupy bo on przeciez w życiu tego nie zrobi....zastAnawia mnie tylko czy ona gadala z nim o tym o on jest ost skur***em i pow ze chyba oszalala zeby cokolwiek sie zmienilo czy nawet nic mu nie mówi... Jak mu nic nie mowi to sory ale jest meega glupia. A jak 1 opcja to wystawilabym mu rzeczy za drzwi i won do mamusi i wroc jak przemyslisz a jak nie to nara bo zaden z ciebie pożytek.

Ada no pow ze nie ubierze jej ssm ani nic...

Jolka wlasnie milczy

f2w3d5qpk3cwdg12.png

reklama
Tak po babciacj. Moi rodzice sa starsi wiec pierwsze dziecko idzie po nich i tak np Pola Marta albo Piotr Tadeusz,
Ale juz drugie po tesciach i tu Pola Beata, Piotr Wojciech, albo Alana mamy wybranego jakby mialo byc 2 chlopakow i dlatego mysle jak to sie bd laczyc bo niewiadomo co teraz wyjdzie i w przyszlosci.

Jaki problem? W większości i tak sie wpisuje jedno.

f2w3d5qptsjypkw2.png
Ale fajnie, chyba sama przemyślę tą kwestię :)

Do góry