reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Paulyna trzymam kciuki za wizytę!!

Mój też z czerwca tyle że 4 [emoji16] i generalnie znam wiele osób które mają urodziny maj/czerwiec[emoji2] moja mama 24.05 szwagier 25.05 moja przyjaciółka 15.06 no i M 04.06, poza tym wielu znajomych w tym właśnie przedziale. I mam takiego farta że same Bliźniaki mnie otaczają(jak chodzi o znak zodiaku)[emoji4][emoji4]

Paulyna to pisz po jak poszlo i trzymaj pierdy w tylku mooocno! [emoji1][emoji1]

f2w3d5qptsjypkw2.png

Dziewczyny jadę do szpitala :-( z dzieckiem wszystko dobrze tylko z lozyskiem coś nie tak. Wczoraj bylam u rodziców , pies w przyplywie szczęścia skoczyl na mnie i łapą odbil mi się od brzucha ale nic mi nie było. Dopiero dziś. Eh :-( a w sobotę ślub...

reklama
Hejo jestem po
263a.png
☺️Wszystko dobrze,nawet bardzo. Szyjka gruba i długa,dziś wzięty wymaz na cytologię. Jutro zaczynamy 19 tydzień
263a.png
☺️Na ruchy kazał mi jeszcze poczekać i mam się nie martwić
1f609.png

Pytał czy były sugestie co do płci. Mówiłam,ze tak,ale nie powiedziałam co. A on w zamian pokazał mi wargi sromowe
263a.png
☺️zdjęcia nie mam,bo mówił, ze ta dziewczyna jest taka szalona
1f602.png
cieżko było cokolwiek uchwycić,bo wirowała w brzuszku,jak szalona zmieniając pozycje. Także będziemy mieć dziewczynkę
1f60d.png
Nasza istotka wazy 207 gram
263a.png

Do góry