reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Ja na poczatku grudnia zeszlego roku tak sie nawalilam ze mi wstyd do dzis :( generalnie nie pije moze jakies wino. W tedy jak zul. Jeszcze jakie tance odstawialam :/ boze co z siebie zrobilam w tedy :D
ja też rzadko pije tak żeby jakoś dużo a wcześniej to strasznie się upilam u szwagra na Wielkanoc w tamtym roku i też mi wstyd do dzisiaj....

Ja to tam wole nie wspominac co czlowiek gadam i robil po alko[emoji12] niewarto bo sie spale ze wstydu[emoji23][emoji23][emoji23]

f2w3d5qptsjypkw2.png

Jej a jak sie napije po takiej przerwie to dopiero pojdzie w glowe. Chyba pierwsze upicie zafunduje sb w domu zeby mnie pilnowal P [emoji23]

f2w3d5qptsjypkw2.png

reklama
Jej a jak sie napije po takiej przerwie to dopiero pojdzie w glowe. Chyba pierwsze upicie zafunduje sb w domu zeby mnie pilnowal P [emoji23]

f2w3d5qptsjypkw2.png
Ja już się z moim umówiłam że rodzę w marcu [emoji14] w czerwcu mam urodziny i wychodzę z koleżankami. Bez przesady mi też się coś od życia należy. Jak wyjdę na 3/4 godziny to nic się nie stanie. Zwłaszcza że jeszcze w czerwcu mamy wesele i pewnie mój będzie pił, a ja z doskoku do maluszka będę więc pić nie będę.

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry