reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

My też chodzimy na randki ale częściej w Polsce bo tam ma kto przypilnowac dzieci[emoji4] a tu byliśmy na randce jeszcze w marcu tego roku, poszliśmy do paru klubów wypilysmy kilka drinków i dla mnie to się źle skończyło bo już w drodze do domu po tych drinach mnie mdlilo i wyszło tak że musiał mnie M rozbierać w łazience bo nie byłam w stanie ręką i nogą ruszyć[emoji16] i to był chyba ostatni taki wyskok przed ciąża[emoji12]

reklama
A tak w ogóle to ja dopiero wstałam !
Cała noc męczyła mnie grypa żołądkowa góra i dołem :( wypiłam już 2l wody.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
kurde to może ja dlatego cały ten tydzień taka chodzę obolała. Żołądek non stop boli, wymioty, zgaga, ciężkość.... non stop odbija mi się :(
Boziu tylko, żeby mnie nie trafiło.
Misia, a już jest lepiej?

kurde to może ja dlatego cały ten tydzień taka chodzę obolała. Żołądek non stop boli, wymioty, zgaga, ciężkość.... non stop odbija mi się :(
Boziu tylko, żeby mnie nie trafiło.
Misia, a już jest lepiej?

Lepiej. O 1 się obudziłam miałam takie wrażenie ze odbić mi się nie może. Ale już potem poszło z górki. :/ męczyłam się do 7 rano.

Wikunia jakby sie teraz jej nie umylo codziennie to ryczy. Hehe lazi po domu pokazuje na lazienke i mowi "myju myju" litosciwie tak hehe.

Jolka za 2 dni slub??? A najlepszego!!!!

A ja wrocilam z wizyt u endo i gin i jeden pocieszyl ze niedoczynnosc powie papa po ciazy (raczej) a drugi przepisal leki i pow ze w sumie nawet moglabym wiecej przybrac od poczatku ciazy (mam -0.1) ale ja tam sie ciesze bo mniej moze bd do zrzucenia chociaz jeszcze tyyyyyle czasu.

Ja bylam na wolyniu..no niektóre sceny sa mocne ale przedemna siedziala dziewczynka co miala chyba11 lat i dala rade.

Misia zdrowia!

f2w3d5qptsjypkw2.png

My też chodzimy na randki ale częściej w Polsce bo tam ma kto przypilnowac dzieci[emoji4] a tu byliśmy na randce jeszcze w marcu tego roku, poszliśmy do paru klubów wypilysmy kilka drinków i dla mnie to się źle skończyło bo już w drodze do domu po tych drinach mnie mdlilo i wyszło tak że musiał mnie M rozbierać w łazience bo nie byłam w stanie ręką i nogą ruszyć[emoji16] i to był chyba ostatni taki wyskok przed ciąża[emoji12]
Ja na poczatku grudnia zeszlego roku tak sie nawalilam ze mi wstyd do dzis :( generalnie nie pije moze jakies wino. W tedy jak zul. Jeszcze jakie tance odstawialam :/ boze co z siebie zrobilam w tedy :D

Powiedzcie mi dziewczyny z Anglii gdzie kupić lucozade ?
Mam mieć badania na glukozę dostałam list ze szpitala ze mam mieć swoją ale nie mam pojęcia gdzie ja kupić

Wikunia jakby sie teraz jej nie umylo codziennie to ryczy. Hehe lazi po domu pokazuje na lazienke i mowi "myju myju" litosciwie tak hehe.

Jolka za 2 dni slub??? A najlepszego!!!!

A ja wrocilam z wizyt u endo i gin i jeden pocieszyl ze niedoczynnosc powie papa po ciazy (raczej) a drugi przepisal leki i pow ze w sumie nawet moglabym wiecej przybrac od poczatku ciazy (mam -0.1) ale ja tam sie ciesze bo mniej moze bd do zrzucenia chociaz jeszcze tyyyyyle czasu.

Ja bylam na wolyniu..no niektóre sceny sa mocne ale przedemna siedziala dziewczynka co miala chyba11 lat i dala rade.

Misia zdrowia!

f2w3d5qptsjypkw2.png
to mój Konrad ma to samo, codziennie by prysznic brał, sam w sumie wszystko robi więc nie musimy mu pomagać tylko potem mam łazienkę do wycierania bo wszystko zachlapane[emoji16][emoji16]ale najważniejsze że samodzielny już w tej kwestii to niech się kapie. A Sebus z kolei jakoś teraz nie przepada za kąpielą i czasem mu odpuszczam tylko myje porządnie buźke ręce zęby[emoji4]

reklama
Do góry