ada1989
Mama Konradka :)
Hehe no zaćmienie było. Ale chyba te święta nas uratowały[emoji4] a tak w ogóle to znając jego by wyszedł z domu i wrócił za parę godz albo następnego dnia z podkulonym ogonem[emoji6]Takie chwilowe zacmienie mial
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe no zaćmienie było. Ale chyba te święta nas uratowały[emoji4] a tak w ogóle to znając jego by wyszedł z domu i wrócił za parę godz albo następnego dnia z podkulonym ogonem[emoji6]Takie chwilowe zacmienie mial
No ale grunt ze wraca ja nie pamietam klotni jakiejs od dawna ale focha jebnac to owszem czasem musze tak pol zartem pol serioHehe no zaćmienie było. Ale chyba te święta nas uratowały[emoji4] a tak w ogóle to znając jego by wyszedł z domu i wrócił za parę godz albo następnego dnia z podkulonym ogonem[emoji6]
Dla mnie tez te gadki o odrzuceniu faceta sa mocno przesadzone bo dziecko nie jest tylko matki a ojciec z bokuHm, czy przy dziecku mężczyzna idzie na dalszy plan i jest odrzucony? Jak dla mnie to bzdura rodem z amerykańskich komedii. Dziecko po urodzeniu staje się nagle najważniejsze dla obojga rodziców, nie jest tak, że jest dziecko i mama a tatuś na doczepkę. Relacja rodziców się nieco zmienia i to się dzieje samo, naturalnie. Moim zdaniem dziecko raczej zbliża ich do siebie a nie oddala.
Katherine wydaje mi się że tutaj chodzi o To, ze jest post w sferze seksualnej. Często faceci wtedy mają Focha a kobieta to połóg, a to zmęczenie. Często też kobieta uważa że wszystko lepiej zrobi przy dziecku a facet nie da rady. To jest błąd. Jak ja mówiłam koleżanka ze mój M kapie dzieci i usypia to zdziwienie.
Jeśli coś mogę polecić pierworodnym mamą jeśli chodzi o wyprawkę to na początek u mnie sprawdzamy się body pod spód i na wierzch pajacyk ze stopkami. Łatwy w zzlozeniu i w przebieraniu. Wszelkie jeansy, spodnie bez stopek ( dzieci zdejmuje skarpetki), sukienusue to zdecydowanie później albo do zdjęć;-) im mniej chemi na ciałko tym lepiej. Na początek odpuście sobie balsamy. Na początku można nawet sama wodą myć dziecko a jeśli juź płyn do kąpieli to odrobina. Bepanthen dobry na krwawiace brodawki i oparzenia na pupie. Nie kupujcie zapasu pieluch bo może się okazac ze maluszek ma uczulenie. Ja ze swojej strony polecam pampersy Premium Care. Te zielone też nie źle.
ja też zamierzam pracować do końca rokuA ja siedzę w pracy jeszcze trochę do końca grudnia...już nie mogę się doczekać stycznia jak beztrosko będę chodzić po zakupy dla małej z córeczka [emoji17][emoji17]na spokojnie,bez spinki,bo wiadomo teraz jeszcze za wcześnie...poza tym praca dom praca dom potem będę się tym bardziej cieszyć już "na wolnym "[emoji4]eh jeszcze trochę ,czas szybko leci [emoji4]
Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom
taaa...ja też byłam w transie i w sumie z niego nie wyszłam do dziś dniaW pierwszej ciazy kupowalam jak opetana wszystko po kolei ... zostalo mi mnostwo ubran z metkami czy inne nie uzyte rzeczy i gadzety stracilam kase doslownie ale cuz bylam w transie ha ha
ja mam taki sam plan-wyprzedażehehe zobaczymy czy potwierdzenie płci też wywoła we mnie opętaną matkę
chociaż nie powiem, że gdzieś tam liczę fundusze... więc bardziej będę czekać na promocje poświąteczne i obkupić się wtedy
ja też na codzien soczewki noszę, a w domu od razu ściągam i okulary do tv i kompa mamJa też okularnica , ale noszę soczewki na co dzień, mi niestety astygmatyzm rośnie czyli cylindry
Robię sobie obiadokolację sałatkę z kurakiem, dzisiaj jakiś taki dzień bez apetytu stres i migrena robi swoje