reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Właśnie na papierze zauważyłam takie malutkie kropeczki od krwi, teraz to sie juz nie przestane martwić :/
Nie wiem czy czytasz wcześniejsze posty, ale wcZoraj też miałam plamienie, okazało się że najprawdopodobniej to jakiś uraz mechaniczny który mógł powstać np podczas stosunku lub nawet mocnego kaszlu. Obserwuj, jeśli nie minie lub się zwiększy to na ip.

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka

Całe szczęście, że plamienia już ustały. No pewno parę dni Cię potrzymają, dla bezpieczeństwa dzidziusia. Wierzę,że się martwisz, bo ja też bym się martwiła. Jeszcze dodatkowo pobyt w szpitalu przygnębia. Myślami jestem z Tobą. Będzie dobrze zobaczysz. Za parę dni będziesz już w domku i będziemy sobie spokojnie pisać :)
Dziekuje bardzo za słowa otuchy :*
Jesteś niesamowita :)
Dzisiaj nie będą robić mi żadnych badań bo jak to pan Doktor powiedział nie chce nic poruszać .. jedyne co to zmierzona temperatura 36.4 i ciśnienie 98/51 :)

Już po wizycie według usg 9 tyg i 1 dzień 2,5 centymetra szczęścia serduszko puka pięknie następna wizyta we wrześniu a wcześniej prenatalne
Super! Gratuluję!

xnw43e3kv460u0xh.png

reklama
Do góry