reklama
lilija
Fanka BB :)
Nie wiem czy czytasz wcześniejsze posty, ale wcZoraj też miałam plamienie, okazało się że najprawdopodobniej to jakiś uraz mechaniczny który mógł powstać np podczas stosunku lub nawet mocnego kaszlu. Obserwuj, jeśli nie minie lub się zwiększy to na ip.Właśnie na papierze zauważyłam takie malutkie kropeczki od krwi, teraz to sie juz nie przestane martwić :/
Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka
mama_NS
U nas takie piękne niebo, że wątpię,ale może może;p
Leylah
Cześć może któraś z Was ma chęć dołączyć do wątku pogaduszkowego?
Link do: Poznajmy się:) rozmowy o wszystkim:)
Pozdrawiam[emoji254]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Link do: Poznajmy się:) rozmowy o wszystkim:)
Pozdrawiam[emoji254]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje bardzo za słowa otuchy :*Całe szczęście, że plamienia już ustały. No pewno parę dni Cię potrzymają, dla bezpieczeństwa dzidziusia. Wierzę,że się martwisz, bo ja też bym się martwiła. Jeszcze dodatkowo pobyt w szpitalu przygnębia. Myślami jestem z Tobą. Będzie dobrze zobaczysz. Za parę dni będziesz już w domku i będziemy sobie spokojnie pisać
Jesteś niesamowita
Dzisiaj nie będą robić mi żadnych badań bo jak to pan Doktor powiedział nie chce nic poruszać .. jedyne co to zmierzona temperatura 36.4 i ciśnienie 98/51
emilja0308
Gosiak ja biorę w tym roku w październiku wszystko było zaplanowane wcześniej tylko dzidzia miała być późniejDziewczyny, większość z Was jest pewnie mężatkami...
A czy któraś z Was jest przed ślubem lub w ogóle nie planuje?
Super! Gratuluję!Już po wizycie według usg 9 tyg i 1 dzień 2,5 centymetra szczęścia serduszko puka pięknie następna wizyta we wrześniu a wcześniej prenatalne
reklama