reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Link do: Człowiek człowiekowi matką.

Haha przepraszam, jeśli któraś będzie urażona treścią czy język jej nie będzie odpowiadał :) nie chciałam nikogo obrazić, ale uśmiałam się, bo o nas to właśnie :D ja mam duży dystans jednak łatwo się zaciąć w swoich poglądach :D miłego dnia z przymróżeniem oka :)

Ps. Moi sąsiedzi uważają mnie na 10000% za wariatkę...byliśmy na pięknym spacerze z psem. Szedł dostojnie, na smyczy, przy nodze, wąchał trawkę, robił kupkę którą ładnie sprzątałam. Spotkaliśmy po drodze inne psy z którymi powitanie polegało na wąchnięciu, i machnięciu ogonem, dzieci zupełnie ignorowane, a jak juz chcą to mogą pogłaskać, rowerzyści, rolkarze mijane obojętnie, psy z serii szczekająco atakujące- też ignorowane. I tak wracamy z 1h spaceru, luźna smycz, słońce zza chmur, dochodzimy do swojej bramy i łup wychodzi sąsiadka... Miła, uśmiechnięta i z walizką na kółkach w ręce...no to jak mój pies który tylko jednej rzeczy na świecie nienawidzi i zwalcza (od 11lat tak ma) - czyli właśnie walizek- dostał napad szału, zaczął na tej smyczy rzucać się, szarpać i szczekać :( i z takim obłędem w oku wchodziliśmy do klatki, ten drze mordę, sąsiadka wystraszona a ja z metką świra i agresywnego psa :(

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Hahahaha dobry tekst , takie z łacina najbardziej do mnie przemawiają :p

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry