reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Dżoł, przykro mi :-(, mogę coś dla Ciebie zrobić?

Ja jestem za bliższym poznaniem się, no ale jak większość dziewczyny będzie chciała wejść na fb to spoko. Zapisać się w sumie można już jak Carolina założyła. Przerobienie na tajną i jak przyjdzie czas to się zwerfikuje kogo tam zostawić i po przerzucić w rozmowach na fb.

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Anitam, współczuję. I życzę Ci , żebyś jak najszybciej mogła cieszyć się z ciąży a później ze zdrowego maluszka :*

Dżoł, czyli to koniec? Życzę dużo sił :*

Baaardzo współczuje dziewczynom straconych ciąż! Trzymajcie sie! Ze swojej strony dodam ze nie warto sie poddawać, tez mam wiele strat na koncie ale trzeba przeć do przodu ;-) i kto wie moze juz za miesiąc, dwa będziecie w tej upragnionej, szczęśliwej ciąży?

Prosze Was komentując czyjeś poglądy ale nie krytykujcie ich tylko mówcie o swoich, bez sensu siać ferment nawet jak sie bardzo od siebie różnimy, świat jest kolorowy-i dobrze ;-)

Mam fatalne doświadczenie z fb na babyboom, potworzyły sie grupki, tych bliskich sobie, dalszych i wykluczonych, forum zaczęło wymierać ;-) ale trzymam kciuki żeby u nas wyglądało to inaczej.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Poniedzialek 1235,sroda 503, dzisiaj 219. Jestem jak najbardziej za fb ale nie pasuje do Waszej grupy marcowek. To bedzie za trudne psychicznie dla mnie. Na kwietniowki raczej tez sie nie zalapie. Moze moja mama z nieba planuje abym byla majowka i obchodzila urodziny razem z moja dzidzia. Do zobaczenia.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry