Zuzia92
Zaangażowana w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
super gratulacje!Jest zarodek, jest serduszko jest szczęśliwa mama. Termin się przesunął na 13.03.2017 dzięki za wszystkie słowa wsparcia
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
ja teżps. Jesteśmy ten sam rocznik
Cudnie! Gratuluję!Witajcie, nadrobiłam Was, ale nie ukrywam jest nas tu tyle, ze chyba trochę czasu zajmie mi poznanie wszystkich Mimo, iż wątek czytałam cały
Tak jak pisałam wczoraj miałam wizytę, słabej jakosci sprzet, ale był juz zarodek i lekarz powiedział, ze jest serduszko z wrażenia usiadłam
Ej, ej! To nie Ty wywołujesz wrzenie na forum! I nigdzie mi stąd nie uciekaj!!!Dalej leci ale jeszcze bez skrzepow. Bylam zrobic bete ( czy dalej spada) i toxo. Czekam na wyniki. Dam znac jak beda. Bede Was podczytywac ale juz sie nie bede udzialac zbytnio bo widzialam ze wywoluje wrzenie na forumzycze Wam wszystkim spokojnych wizyt i szczesliwych rozwiazan. Wracam na staraczki.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Ha! Wiedziałam!! Mamy podobny termin.Jest zarodek, jest serduszko jest szczęśliwa mama. Termin się przesunął na 13.03.2017 dzięki za wszystkie słowa wsparcia
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Aga tak, lecą mi strasznie, codziennie rano garść w umywalce. Na szczęście drugi trymestr będzie dla nich lepszyWitam nowe przyszłe mamy, gratuluję serduszek. Byłam z małym dzisiaj do południu na spacerze i od tego słońca coś źle się czuje obecnie leżę i odpoczywam. Miałam się przespać bo akurat mały śpi ale jakoś sen nie przychodzi.
Czy Wam też ostatnio wypadają bardziej włosy? Mój mały uwielbia zasypiać trzymając moje włosy w swojej rączce i ciągle w nich grzebać. Nigdy tak nie wypadały jak trzymał a teraz to jakaś Masakra.
Dzol, tomag trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze.