reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Z innej beczki...wsiadanie na motor w naszym stanie to chyba głupi pomysł...? ;) do 4tygodnia jeździłam (bo ciąży nie miałam potwierdzonej) a teraz kusi mnie a z drugiej strony się boję...

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U nas mała śpi w swoim pokoju w łóżeczku jeszcze ale jak tylko pojawi się maluch to przenosimy ją do większego a jej będzie dla drugiego bobasa:)

Fakt jest taki ze u nas mała spała głównie z nami do 9 miesiąca bo w nocy jeszcze budziła się na cyca. Od kiedy przestała cycac w nocy od razu poszła do swojego pokoju. Teraz nie umie z nami spać. Meczy się i ona i my jak czasami śpimy w jednym pokoju w gościach. Także te łóżeczka chyba aż tak się nie przydają jeśli chodzi o noc, za to drzemki w ciągu dnia to tylko tam.
A budzi się jeszcze w nocy?

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Dżoł lepiej 50 razy częściej pojechać niż o 1 raz za mało. Jedź! Dla swojego spokoju trzymam kciuki, będzie dobrze zobaczysz!

Kotek witam i gratuluję 2 kresek :-). Kiedy planujesz lekarza?

Jeśli w większości z Was przeniosła dZiecko na większe łóżko w okolicach 2 lat to nie ma sensu abym kupowała 2 łóżeczko. Kupię łóżko dla synka.

Aaaaa i co do cyckow, dżoł mnie w ogóle nie bolą! Macica teraz też nie, mdłości jakby ustały A byłam u lekarza i wszystko ok. Więc się nie sugeruj

reklama
Mi to w ogóle już nic nie jest. Cycki większe i cięższe... a mimo to schudłam 2 kg...
A i mam wzdecia i gazy... musze sobie coś kupić.

Do góry