reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Z om 7 ale wielkosc pecherzyka wskazywal na 6. Owulacja 18-19.06 przy 30dc.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

No to pózniej niż ja, bedzie dobrze, za tydzien półtora bedzie juz serduszko :) a zarodek juz było widać?

Eveee cos sie nie odzywa :)

74709jcg0i411sm0.png

reklama
Ja po wizycie! Jest maluch i serduszko. Dostałam zastrzyki, kolejna wizyta za 2 tyg

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
No i dobrze! Cieszę się z serduszka. Zastrzyk... jak trzeba to trzeba, zresztą co Ci będę pisała, doskonale wiesz.

A ja juz po lekarzu . Jest serduszko bijące :):) 14 mm dzidzia . 7/8 tydzień ciazy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje ! Mały byczek już ^^

tomag8. oczywiście,że wszystko bedzie dobrze! Cycki do przodu , tyłek do tyłu a głowa do góry!!
Ola_fasola, nie będę robiła testów dodatkowych. Ani pappa ani tych droższych za 2 i pół tysiaca - nie pamietam nazwy.

Dziś powiedzieliśmy teściom - bo akurat do nas przyjechali...

reklama
Do góry