reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Madziek, mój to będzie gdzieś koło 8 tygodnia. tez mi zlecił badania. I muszę zrobić ale to jakoś bliżej wizyty chyba.
bluecaat myślę że bliżej wizyty wyniki, ja pójdę w piątek 5 sierpnia do laboratorium na poniedziałek będę je mieć a we wtorek wizytę. i mam to szczęście że gina mam w poradni blisko pracy i na wizyty bez problemu mogę wyskakiwać z pracy, bo tam wchodzi się raczej na umówioną godzinę.

Termin terminem a życie swoje.
Ja mialam na 10.02 a urodziłam 25.01 ;)
Na koniec się okazało, że termin był źle wyliczony i prawidlowy to w ogóle 13.02 ;)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
dokładnie, życie swoje. Nie przywiązuje sie do tego terminu tym bardziej,że miałam bardzo nieregularne cykle i lekarz wczoraj troszkę musiał sobie policzyć.

Ja też dziękuję za sympatyczne przywitanie ! :)
Gratuluje wszystkich dotychczasowych serduszek i trzymam kciuki za wszystkie mamy które są jeszcze przed USG !!!

Madziek, u mnie tez są umawiane godziny ale zazwyczaj jest poślizg i to czasem nawet do 45 minut...

Laurka, oj fajnie fajnie :tak: sama bym chciała urodzić 21 marca :-p

Ja tez jestem za fb.Z pierwsze corka jak bylam w ciazy 3 lata temu otworzylysmy grupe na fb i do tej pory mamy kontakt, mozemy patrzec jak dzieci rosna,zmieniaja sie,pomimo,ze na forum przestalismy pisac jakies pol roku po urodzeniu dzieci :)

Witam marcowe mamuski! Ja rowniez chcialabym sie przylaczyc.Testowalam wczoraj i 2 kreski.Mamy juz kochana coreczke,ktora w sierpniu skonczy 3 latka.Termin z OM 21.03.2017.

Witam i gratuluję! U mnie też z OM wychodzi 21.03:) W czwartek pierwsza wizyta, zobaczymy jak będzie:)

reklama
Ja na drugą wizytę tez czekam do 9 sierpnia ale czas pewnie zleci szybko.... tydzień temu miałam pierwsze badanie usg i serduszko bije, fasolka miał wtedy 5 mm, ogólnie wszystko ok, do 9 sierpnia mam zrobić wszystkie badania zlecone przez lekarza i jak dobrze liczę to będzie to mój 10-11 tydz.
Szybko zleci :) Teraz większość czeka już na sierpniowe terminy, ja mam sie pojawić po 15 sierpnia. Bedę miała badania prenatalne.
Co do badań,mamy które już były w ciąży - robicie wszystkie na nowo ? Ja nie muszę na tokso i różyczkę. Morfologie i mocz na pewno wezmę skierowanie od rodzinnego, a resztę jakoś przebóleje.

Justyna.85 no to trzymam mocno kciuki za wizytę i poinformowanie najbliższych - ważna chwila :) Wasze 1 dziecko? Wiecie już w jaki sposób to zrobicie?

Też jestem za grupą na FB,choć uważam,że najlepiej później gdy juz grupa bedzie ukształtowana i sie bedzie lubiła, a jtymczasem zawsze można założyć watek zamknięty na bb

bluecaat , mój mąż też ma urodziny 21 marca :)

misiunia27 gratuluje!

Ola_fasola kciuki za wizytę!!

Do góry