reklama
Moja... to masakra.U mnie na razie żadnych zachcianek, ale to chyba jeszcze po prostu ze wcześnie
A jak Wasza cera? Podobno większości się poprawia ale czasem też pogarsza...
Wcześniej jak miałam pryszcza to ogłaszano to całemu narodowi... a teraz... duże 3 i bolesne plus jakaś dziwna sucha plama na brzuchu, ni to liszaj, ni to azs, ni to inne cholerstwo.
ja!!!!Mnie na warzywa i na kwaśne bardziej. Na słodycze nie mam ochoty, Ale najgorsze jest to ze zjem a po godzinie czuje ssanie w rzoladku i jadlabym dalej czy któraś też tak ma?
Leuksypida
Fanka BB :)
Dziewczyny a na tych prenatalnych lekarz coś mówi. Czy milczy jak grób. Też mnie to czeka na koniec sierpnia. Ponoć do Łodzi mam na nie jechać.
Lavender89
Dziewczyny a na tych prenatalnych lekarz coś mówi. Czy milczy jak grób. Też mnie to czeka na koniec sierpnia. Ponoć do Łodzi mam na nie jechać.
To tak jak ze zwykłym Usg tylko co innego mierzą i dokładniej oglądają. Czasami lekarz jest gadatliwy, czasami milczący zależy na kogo sie trafi
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Lavender89
To tak jak ze zwykłym Usg tylko co innego mierzą i dokładniej oglądają. Czasami lekarz jest gadatliwy, czasami milczący zależy na kogo sie trafi
dżoł
dżoł
Kurde chyba po malu mi rosnie b-hcg bo z dzisiaj mam 1235 a 6.07 mialam 269. Wiem ze sie liczy co 48 albo 72h ale jakos mam wrazenie ze jest mniej niz powinno. Wg zalaczonych norm to 5-6 tydzien.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
wszystkozajete
Moderatorka
Kurde chyba po malu mi rosnie b-hcg bo z dzisiaj mam 1235 a 6.07 mialam 269. Wiem ze sie liczy co 48 albo 72h ale jakos mam wrazenie ze jest mniej niz powinno. Wg zalaczonych norm to 5-6 tydzien.
Miedzy 6 - 18 to niemiarodajne. Powtórz po 48h wynik i zobaczysz wtedy jaki przyrost będzie. Nie ma się co na zapas martwić. A druga sprawa koniecznie oba wyniki z tego samego laboratorium.
U mnie z objawów zerowa kondycja, zgaga i mdłości (głównie na głodnego). A pęcherz mi się chyba o połowę zmniejszył.. Piersi zero dolegliwości, jeszcze nie załapały co je czeka
Ostatnia edycja:
reklama
Imie synka arabskie ale partner Polak my nie jesteśmy za standardowymi imionami dla dzieci , dlatego szukamy jakieś inne co do jedzenia to ja średnio mam apetyt ale tak samo miałam w 1 ciazy i co ? I przytyłam 30 kg ! Czego do dzisiaj nie zrzuciłam