reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Dziewczyny mam pytanie tak z innej beczki :)
Czy któraś z Was miała kiedyś zapalenie dziąseł w ciąży? Mam zaczerwienione jakieś chrostki i boli.. ale krew mi nie leci.. boje się co kolwiek zastosować.. kiedyś używałam dento septA ale na ulotce pisze ze kobiety w ciąży skontaktowaly się z lekarzem..

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak jak myślałam beta spadła do 86 wiec będę się żegnać z wami dziewczyny życzę wam szczęśliwych donoszonych ciąż mocno bijących serduszek dziękuje za miłe słowa i wsparcie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak mi przykro.. 3maj się i daj znać jak juz będziesz mieć nowe pięknie bijące serduszko [emoji9] powodzenia !!!

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

dżoł przykro mi :(

Carolajna32 jestem za grupą na fb ale daj znać jak już będzie tajna, bo nie chcę publicznie ogłaszać mojej ciązy :)

Dziewczyny tableka z naszymi danymi jest w wątku "Lista marcowych Mamusiek" i proszę tam dodawać wasze dane, bo nie jestem w stanie w tym wątku ich wszystkich wyłapać.

dżoł przykro mi :(

Carolajna32 jestem za grupą na fb ale daj znać jak już będzie tajna, bo nie chcę publicznie ogłaszać mojej ciązy :)

Dziewczyny tableka z naszymi danymi jest w wątku "Lista marcowych Mamusiek" i proszę tam dodawać wasze dane, bo nie jestem w stanie w tym wątku ich wszystkich wyłapać.
Zmienię ale po dołączeniu dziewczyn bo inaczej grupa będzie nie do odnalezienia.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też będę rezygnować z grupy na fb:( myślę że również dobrym rozwiązaniem może być utajnienie tej grupy na bb wraz z podpiętymi tematami.

Do góry