reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Baaardzo współczuje dziewczynom straconych ciąż! Trzymajcie sie! Ze swojej strony dodam ze nie warto sie poddawać, tez mam wiele strat na koncie ale trzeba przeć do przodu ;-) i kto wie moze juz za miesiąc, dwa będziecie w tej upragnionej, szczęśliwej ciąży?

Prosze Was komentując czyjeś poglądy ale nie krytykujcie ich tylko mówcie o swoich, bez sensu siać ferment nawet jak sie bardzo od siebie różnimy, świat jest kolorowy-i dobrze ;-)

Mam fatalne doświadczenie z fb na babyboom, potworzyły sie grupki, tych bliskich sobie, dalszych i wykluczonych, forum zaczęło wymierać ;-) ale trzymam kciuki żeby u nas wyglądało to inaczej.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No niestety tak to będzie wyglądać, ale to normalne, niebawem jedne będą lubily się bardziej drugie mniej. Na mojej wcześniejszej grupie też są takie grupki ale nie ma złości ani antypati raczej. Każda ze.sobą pisze, radzi. Są jedynie osoby które lubią się bardziej i mniej. Jak to w życiu. Najważniejsze aby się szanować, nie trzeba wszystkich uwielbiac. Wiadomo też ze jak się mieszka bliżej to wchodzą też spotkania w grę i znajomość jest silniejsza Podsumowując z poprzedniej ciąży mamy super grupę dojrzałych, szanujacych.siebie i chętnych do pomocy dziewczyn.
Oby nowa też taka była.

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mi to obojętnie czy tu czy na fb. Ale na fb na razie nie dołączę bo o ciąży wiedzą tylko najbliżsi a nie chce na razie żeby co niektóre osoby się dowiedziały. Więc jak coś to mogę dołączyć ale trochę później.

Dziewczyny może dopisze do tabelki marcowych mam województwa, kraje skąd jesteśmy?

Dżoł, rozumiem, ale może choć co jakiś czas wpadaj tu do nas. Będę trzymać kciuki abys niebawem nam się pochwaliła ciążą :-*

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ale tu jest ruch :))) człowiek nie wchodzi pół dnia i kilkanaście nowych stron :))

Dżoł, tak mi przykro :( może maj, najpiękniejszy miesiąc :) bardzo jesteś dzielna!

Moim zdaniem fb super pomysł ale ja bym się teraz bała bo tak jak Agnieszka wyżej napisała nie wiedzą jeszcze ludzie o ciąży i by się wydało;)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki z innej beczki bo chyba rano czy tam wczoraj pisałyście o dolegliwościach-mnie dziś boli podbrzusze i dół kręgosłupa,ale tłumaczę sobie,że to dobrze,bo dzidzia się rozwija i"coś tam się dzieje "[emoji6]

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom

A no i zawroty głowy,mdłości,wzięcia,zgaga ,odbijanie są na porządku dziennym ,ale tak jak któraś z was pisała nasila się to w domu popołudnie/wieczór

Dziewczynki z innej beczki bo chyba rano czy tam wczoraj pisałyście o dolegliwościach-mnie dziś boli podbrzusze i dół kręgosłupa,ale tłumaczę sobie,że to dobrze,bo dzidzia się rozwija i"coś tam się dzieje "[emoji6]

Też mnie boli czesto podbrzusze i kręgosłup, don't worry :)

Dziś idę do lekarza bo wczoraj jakąś straszna panika mnie złapała że coś się dzieje, że objawy się osłabiły,aż miałam koszmary :( więc idę do doktora się upewnić że wszystko dobrze; )

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry