lilija
Fanka BB :)
No niestety tak to będzie wyglądać, ale to normalne, niebawem jedne będą lubily się bardziej drugie mniej. Na mojej wcześniejszej grupie też są takie grupki ale nie ma złości ani antypati raczej. Każda ze.sobą pisze, radzi. Są jedynie osoby które lubią się bardziej i mniej. Jak to w życiu. Najważniejsze aby się szanować, nie trzeba wszystkich uwielbiac. Wiadomo też ze jak się mieszka bliżej to wchodzą też spotkania w grę i znajomość jest silniejsza Podsumowując z poprzedniej ciąży mamy super grupę dojrzałych, szanujacych.siebie i chętnych do pomocy dziewczyn.Baaardzo współczuje dziewczynom straconych ciąż! Trzymajcie sie! Ze swojej strony dodam ze nie warto sie poddawać, tez mam wiele strat na koncie ale trzeba przeć do przodu ;-) i kto wie moze juz za miesiąc, dwa będziecie w tej upragnionej, szczęśliwej ciąży?
Prosze Was komentując czyjeś poglądy ale nie krytykujcie ich tylko mówcie o swoich, bez sensu siać ferment nawet jak sie bardzo od siebie różnimy, świat jest kolorowy-i dobrze ;-)
Mam fatalne doświadczenie z fb na babyboom, potworzyły sie grupki, tych bliskich sobie, dalszych i wykluczonych, forum zaczęło wymierać ;-) ale trzymam kciuki żeby u nas wyglądało to inaczej.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oby nowa też taka była.
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom