reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Ja za FB dziękuje, przynajmniej na tym etapie. Forum jest wygodne bo watki nie giną, łatwo ogarniać spam ewentualny i odsiewać. A na fb z którym jestem związana zawodowo mam i bez grupy pierdyliard powiadomień.

Sporo marcówek z 85 :)

Anitam78 przykro mi :( trzymaj się!

Ja mam mdłosci jak sie nudze lub jak zaczynam o nich myslec, jak sie czyms zajme to mniej odczuwam. Ale jestem niesamowicie słaba i w dodatku jeszcze zaczał mnie bolec dół pleców, to samo mialam w 1szej ciazy, ciezko mi sie siedzi, juz wole stac

Ja za FB dziękuje, przynajmniej na tym etapie. Forum jest wygodne bo watki nie giną, łatwo ogarniać spam ewentualny i odsiewać. A na fb z którym jestem związana zawodowo mam i bez grupy pierdyliard powiadomień.

Sporo marcówek z 85 :)

Anitam78 przykro mi :( trzymaj się!

Do grup jest specjalna aplikacja od Fb ;)

74709jcg0i411sm0.png

Tak jak myślałam beta spadła do 86 wiec będę się żegnać z wami dziewczyny życzę wam szczęśliwych donoszonych ciąż mocno bijących serduszek dziękuje za miłe słowa i wsparcie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak mi przykro... :(

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
Dla mnie pomysł z fb nie jest do końca fajny, bo za chwilę się wszystkie tam przeniesiecie, a tu będzie pusto. Ja np. nie mam fb i go mieć nie zamierzam....
Hej dziewczyny. Chciałabym dołączyć do was. Prawdopodobnie zostane marcowa mamusia 2017:) Od 3 dni robię testy jak narazie wychodzą slabiutkie kreseczki, ale widoczne. Dzisiaj troszkę bardziej widoczna wyszła. :) jeśli się udało to z @ będę miała termin na 30 Marca:):) pozdrawiam.
:D :D :D :*

Ja od 3 dni czuje się fatalnie. Do godz. 15 jestem nie do życia:( Zawroty głowy, mdłości, ciągle mi się odbija... :( i leże.. :( Co do włosów to mi przed ciążą wypadały wiec poki co róznicy nie widzę, za to skóa a twarzy mi się pogorszyła, pełno syfków :(

Łączę się w bólach, ja mam takie same dolegliwości.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

ja mam rózne dni, wczoraj miałam pierwsze duże mdłości, zawroty głowy, odbijanie, a dzisiaj mam przeogromne wzdęcie. Mdłości brak.
Za to niezmiennie od kiedy wiem o ciaży moje piersi to koszmar bolą przeookropnie, do tego doszły wrażliwe sutki, czasami w nocy się budzę...
Chyba pomysle o staniku do spania, bo czytałam, że przy większym biuście warto

Tak jak myślałam beta spadła do 86 wiec będę się żegnać z wami dziewczyny życzę wam szczęśliwych donoszonych ciąż mocno bijących serduszek dziękuje za miłe słowa i wsparcie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

przykro mi :( trzymaj się oby szybko się udało ponownie i szczęśliwie tym razem

reklama
Czytam Was już stopiowo chyba z 3h ... Jezu babki jak się rozpiszecie to końca nie ma , ale z jednej strony to dobrze bo bynajmniej nie ma nudy i można liczyc n szybką odpowiedź. Dobrze ze skończyła sie ta szeroka dyskusja bo juz było tego za dużo. .. wg ciężko ogarnąć te wszystkie tematy.
Ktos tam pisał o facebooku ja jestem za ale też mogę poczekać tak jak ktoś zasugerował aż będzie pewne kto się na to pisze ;)
anitam bardzo mi przykro , wiem co to za ból:(
Ja jestem babki w stałym jedzeniu!! ale wtedy bynajmniej nie mam mdłości ;) dziś oczywiście znów zupka bo mi służą i smakują jak juz wcześniej pisałam, dziś szefowa kuchni podała pomidorówkę z makaronem :)
Izabela90 trzymam kciuki by było wszystko ok ;)

Do góry