jestem w 8t1d ...i chcialam zapytac czy ktoras z Was miala badania prenatalne w sedemica krk
reklama
Ja od 3 dni czuje się fatalnie. Do godz. 15 jestem nie do życia Zawroty głowy, mdłości, ciągle mi się odbija... i leże.. Co do włosów to mi przed ciążą wypadały wiec poki co róznicy nie widzę, za to skóa a twarzy mi się pogorszyła, pełno syfków
Łączę się w bólach, ja mam takie same dolegliwości.Ja od 3 dni czuje się fatalnie. Do godz. 15 jestem nie do życia Zawroty głowy, mdłości, ciągle mi się odbija... i leże.. Co do włosów to mi przed ciążą wypadały wiec poki co róznicy nie widzę, za to skóa a twarzy mi się pogorszyła, pełno syfków
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
lilija
Fanka BB :)
Kinia mam tak samo z twarzą, stąd na syfie ale Tylko z jednej strony.Ja od 3 dni czuje się fatalnie. Do godz. 15 jestem nie do życia Zawroty głowy, mdłości, ciągle mi się odbija... i leże.. Co do włosów to mi przed ciążą wypadały wiec poki co róznicy nie widzę, za to skóa a twarzy mi się pogorszyła, pełno syfków
Przechodzimy na tego facebooka? Ustalny może konkretnie, bo część chce A część nie ?
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacjesuper gratulacje!
O
Ja tez jestem 85ja też
Agnieszka91
Ja zawroty głowy też mam i to dosyć często. I zauważyłam że czuję się źle w weekend ostatnio w sobotę i niedzielę tez dużo leżałam, nudności itp. Teraz przyszedl piątek i znowu. W tygodniu wszystko ok.Ja od 3 dni czuje się fatalnie. Do godz. 15 jestem nie do życia Zawroty głowy, mdłości, ciągle mi się odbija... i leże.. Co do włosów to mi przed ciążą wypadały wiec poki co róznicy nie widzę, za to skóa a twarzy mi się pogorszyła, pełno syfków
Dlaczego nie może tak być jak przy pierwszej ciąży że bezobjawowo. Do tego przy synku który ma 21 miesięcy i wszędzie go pełno ciężko żeby sobie leżeć
anitam78
Zaciekawiona BB
Tak jak myślałam beta spadła do 86 wiec będę się żegnać z wami dziewczyny życzę wam szczęśliwych donoszonych ciąż mocno bijących serduszek dziękuje za miłe słowa i wsparcie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Agnieszka91
Co do facebooka to jestem za żeby przejść ale może zróbmy tak jak któraś tu z nas proponowała żeby jeszcze zaczekać trochę czasu. Niektóre dziewczyny z biegiem czasu może się wykrusza.Kinia mam tak samo z twarzą, stąd na syfie ale Tylko z jednej strony.
Przechodzimy na tego facebooka? Ustalny może konkretnie, bo część chce A część nie ?
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
D
Deleted member 134305
Gość
Tak jak myślałam beta spadła do 86 wiec będę się żegnać z wami dziewczyny życzę wam szczęśliwych donoszonych ciąż mocno bijących serduszek dziękuje za miłe słowa i wsparcie
Przykro mi strasznie kochana