reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Ja od 3 dni czuje się fatalnie. Do godz. 15 jestem nie do życia:( Zawroty głowy, mdłości, ciągle mi się odbija... :( i leże.. :( Co do włosów to mi przed ciążą wypadały wiec poki co róznicy nie widzę, za to skóa a twarzy mi się pogorszyła, pełno syfków :(

Ja od 3 dni czuje się fatalnie. Do godz. 15 jestem nie do życia:( Zawroty głowy, mdłości, ciągle mi się odbija... :( i leże.. :( Co do włosów to mi przed ciążą wypadały wiec poki co róznicy nie widzę, za to skóa a twarzy mi się pogorszyła, pełno syfków :(
Łączę się w bólach, ja mam takie same dolegliwości.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Kinia mam tak samo z twarzą, stąd na syfie ale Tylko z jednej strony.

Przechodzimy na tego facebooka? Ustalny może konkretnie, bo część chce A część nie ?

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zawroty głowy też mam i to dosyć często. I zauważyłam że czuję się źle w weekend ostatnio w sobotę i niedzielę tez dużo leżałam, nudności itp. Teraz przyszedl piątek i znowu. W tygodniu wszystko ok.
Dlaczego nie może tak być jak przy pierwszej ciąży że bezobjawowo. Do tego przy synku który ma 21 miesięcy i wszędzie go pełno ciężko żeby sobie leżeć :(

Tak jak myślałam beta spadła do 86 wiec będę się żegnać z wami dziewczyny życzę wam szczęśliwych donoszonych ciąż mocno bijących serduszek dziękuje za miłe słowa i wsparcie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kinia mam tak samo z twarzą, stąd na syfie ale Tylko z jednej strony.

Przechodzimy na tego facebooka? Ustalny może konkretnie, bo część chce A część nie ?

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Co do facebooka to jestem za żeby przejść ale może zróbmy tak jak któraś tu z nas proponowała żeby jeszcze zaczekać trochę czasu. Niektóre dziewczyny z biegiem czasu może się wykrusza.

reklama
Do góry