Ola_fasola
Moderatorka
I ja tez tylko ze stycznia[emoji846]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I ja tylko grudniowa
Dżoł to nie Ty wywołujesz wrzenie I jak najbardziej się odzywaj! Izuś85 gratuluje! ps. Jesteśmy ten sam rocznik
ja też
I ja tylko grudniowa
I ja tez tylko ze stycznia[emoji846]
Oby był. Bo do końca ciąży chyba stracę wszystkie. Przy pierwszym dziecku w ciąży w ogóle mi włosy nie wypadały. Jedynie 4 miesiące po porodzie. Aż się przeraziłam tym wypadaniem włosów ale na szczęście nie dotyczy to tylko mnie.Aga tak, lecą mi strasznie, codziennie rano garść w umywalce. Na szczęście drugi trymestr będzie dla nich lepszy
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja na cerę ani wtedy ani teraz jak na razie nie narzekam. I paznokcie też w porządku.Ja w pierwszej ciazy miałam i lepsze włosy i paznokcie, teraz panznokcie duzo gorsze ! Cera ładna za to