reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Kulka no to gratulacje[emoji8] bylo co nosic[emoji3]

to zostały 3 i oby sie w marcu wyrobily[emoji3]tego nam zycze[emoji3]

f2w3d5qp85p79npu.png

Hej marcowe mamusie :)
Zastanawiam się czy mogę dołączyć do waszej grupy :)
Mamusia zostałam 9 marca tego roku oczywiście , po raz trzeci już :)
Poród - najtrudniejszy jaki było mi przeżyć :sorry:
Termin miałam na 3 chociaż ja sama wyliczyłam sobie na 5 bo akurat w tym czasie doskonale wiedziałam kiedy mogło doiść do poczęcia mojego diabołka.
Może kilka słów o mnie o nas....
Mam na imię Izabela (Belka) jestem mamą trójki dzieci, Dawida 10lat , Sandry lat 8 i ponad 2tyg Milli która na świat przyszła w Austrii gdzie aktualnie mieszkamy :)
Mała na ogól jest dużo śpiącym dzieckiem ale gdy już nie śpi ja nie zrobie nic, bo musisz siedzieć bujać śpiewać nosić itp płacze tak że aż sina się z tego robi. Karmimy się piesią i mimo wyeliminowania już wszystkiego praktycznie ze swojego jadłospisu młoda ma regularne kolki od 18 do 20 :/ chociaż mam wrażenie że ostatnio troszkę spadają na sile. Urodziła się po planowanym czasie z wagą 3550 i miarą 53cm jej głowka miała obwód 53cm. Jak już wspominałam poród był bardzo ciężki, nawet położna po zakończeniu powiedziała że to był jeden z cięższych porodów w tym szpitalu. Jednak walczyłam do końca bo gdy usłyszałam że mają się zastanawiać nad naszym losem czy może nie lepiej CC zaczęłam płakać ... Ale o porodzie może później jak będziecie miały ochote poczytać o tym.
Na razie to tyle, mam nadzieję że wszstkie dzieciaczki zdrowe i pogodne a mamusie które jeszcze swoje szczęścia mają w brzuszku niebawem będą tulić swoje dzieci :)

Pozdrawiam gorąco , chociaż dzisiaj za oknem szaro i ponuro ...
Witaj :)
Dziewczyny Czaro jest juz z nami ! 25/03/2017 g 9:13 4270 g i długi na 60 cm szczęścia ! Tyle mamy do kochania !
Nooo kawał faceta, masz co kochać :D

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry