reklama
iskierka2610
Fanka BB :)
Gratulacje!!! A jaki duży .Dziewczyny Czaro jest juz z nami ! 25/03/2017 g 9:13 4270 g i długi na 60 cm szczęścia ! Tyle mamy do kochania !
wszystkozajete
Moderatorka
Dziewczyny Czaro jest juz z nami ! 25/03/2017 g 9:13 4270 g i długi na 60 cm szczęścia ! Tyle mamy do kochania !
Kawał gościa! Gratuluje
agnieszkaala
Gratuluję! Duży chłopczyk!Dziewczyny Czaro jest juz z nami ! 25/03/2017 g 9:13 4270 g i długi na 60 cm szczęścia ! Tyle mamy do kochania !
Belusia witaj! Ja też jestem mamą 3 dzieci. Jest co robic;-)
anik.
Mama Krzysia :)
WitajHej marcowe mamusie
Zastanawiam się czy mogę dołączyć do waszej grupy
Mamusia zostałam 9 marca tego roku oczywiście , po raz trzeci już
Poród - najtrudniejszy jaki było mi przeżyć
Termin miałam na 3 chociaż ja sama wyliczyłam sobie na 5 bo akurat w tym czasie doskonale wiedziałam kiedy mogło doiść do poczęcia mojego diabołka.
Może kilka słów o mnie o nas....
Mam na imię Izabela (Belka) jestem mamą trójki dzieci, Dawida 10lat , Sandry lat 8 i ponad 2tyg Milli która na świat przyszła w Austrii gdzie aktualnie mieszkamy
Mała na ogól jest dużo śpiącym dzieckiem ale gdy już nie śpi ja nie zrobie nic, bo musisz siedzieć bujać śpiewać nosić itp płacze tak że aż sina się z tego robi. Karmimy się piesią i mimo wyeliminowania już wszystkiego praktycznie ze swojego jadłospisu młoda ma regularne kolki od 18 do 20 :/ chociaż mam wrażenie że ostatnio troszkę spadają na sile. Urodziła się po planowanym czasie z wagą 3550 i miarą 53cm jej głowka miała obwód 53cm. Jak już wspominałam poród był bardzo ciężki, nawet położna po zakończeniu powiedziała że to był jeden z cięższych porodów w tym szpitalu. Jednak walczyłam do końca bo gdy usłyszałam że mają się zastanawiać nad naszym losem czy może nie lepiej CC zaczęłam płakać ... Ale o porodzie może później jak będziecie miały ochote poczytać o tym.
Na razie to tyle, mam nadzieję że wszstkie dzieciaczki zdrowe i pogodne a mamusie które jeszcze swoje szczęścia mają w brzuszku niebawem będą tulić swoje dzieci
Pozdrawiam gorąco , chociaż dzisiaj za oknem szaro i ponuro ...
Nooo kawał faceta, masz co kochaćDziewczyny Czaro jest juz z nami ! 25/03/2017 g 9:13 4270 g i długi na 60 cm szczęścia ! Tyle mamy do kochania !
Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Belusia
Aktywna w BB
reklama
Jolka112
Gratulacje !! Kawał chopaDziewczyny Czaro jest juz z nami ! 25/03/2017 g 9:13 4270 g i długi na 60 cm szczęścia ! Tyle mamy do kochania !
A jak poród?