reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

Dziękuję :)
Jeszcze nie wiem kiedy, ale spodziewam się piatek/sobota/poniedziałek. Ja dziś 9 dzień stymulacji, czuje się dobrze, lekko czuje już jajniki, jestem na tych hormonach osłabiona i senna, ale ogólnie znoszę bardzo dobrze.
To moje drugie podejście, w pierwszym mieliśmy tylko jeden zarodek i nie chwycił.
Teraz stary ma wyniki dużo, dużo lepsze !!! Nie są na czerwono tylko są okej w normach się mieszczą♥️
Katuj Go tam dalej 😁 🤞.

reklama
Dzisiaj zrobiłam i tylko się wkurzyłam, znowu cień cienia ani mniejszy ani większy 😶 Kupię dzisiaj jeszcze test, a jak wyjdzie niejednoznaczny wynik, to jutro zwolnię się z pracy i skoczę na betę. Niecierpliwa jestem niemiłosiernie 😁😁 ale te kłucia w podbrzuszu i te ciągnięcia nie dają mi spokoju.
Tak sobie myślę, strasznie dużo piję w ciągu dnia, może mocz mam rozwodniony 🤔 albo przyjdzie 🐒 nadzieja umiera ostatnia 😂 a co u Ciebie?
Ojej to faktycznie dziwna sprawa. Może ta kreska to fabryczna ? 😬 U mnie narazie owulacji nie widać więc pewnie znów długi cykl się szykuje.

Ojej to faktycznie dziwna sprawa. Może ta kreska to fabryczna ? 😬 U mnie narazie owulacji nie widać więc pewnie znów długi cykl się szykuje.
Kurde, ja się trochę boję robić tych testów owulacyjnych, bo nie wiem czy nie będą dawać fałszywych wyników po karmieniu tak szybko. Będziesz może na zwykłym monitoringu?

Wszystko grzecznie robi 😁
My niestety mamy słabe nasienie. U nas taka akcja, że jak na koniec października dowiedzieliśmy się o raku jądra to jeszcze skorzystaliśmy z tego onko zabezpieczenia płodności ale stres był tak duży, że nie dosc ze morfo nadal tylko 1% to jeszcze mała ilość nasienia. Finalnie obyło się bez chemii więc będzie też oddawał na świeżo przy punkcji. Wcześniej jeszcze defragmentacja 21%

A Wy jak poprawiliście nasienie?

My niestety mamy słabe nasienie. U nas taka akcja, że jak na koniec października dowiedzieliśmy się o raku jądra to jeszcze skorzystaliśmy z tego onko zabezpieczenia płodności ale stres był tak duży, że nie dosc ze morfo nadal tylko 1% to jeszcze mała ilość nasienia. Finalnie obyło się bez chemii więc będzie też oddawał na świeżo przy punkcji. Wcześniej jeszcze defragmentacja 21%

A Wy jak poprawiliście nasienie?
U nas mąż bierze leki i chore dawki suplementów, dodatkowo staram.sie podkręcić dietę, ale różnie to bywa.
Tu porównanie wyników przed pierwszą stymulacja i teraz:
Messenger_creation_FA2F9861-8AF7-415A-99BA-F63BF7D97126.jpeg

20250227_085502.jpg

reklama
Do góry