reklama
pluto_nova
Moderator
Mi wczorajsza imprezka dobrze zrobiła - aż zapomniałam wziąć ze sobą termometru (spaliśmy o mojej siostry) i chyba dobrze, bo położyliśmy się spać o 3:00
Dziś 4dpo, nie wiem jaka tamperatura i dzięki temu jestem bardziej spokojna
Dziś 4dpo, nie wiem jaka tamperatura i dzięki temu jestem bardziej spokojna
Ostatnia edycja:
Karola270984
Fanka BB :)
L
Ladycarooo
Gość
Niby coś prześwituje powtórz z ranaJa zrobiłam dzisiaj. Na zywo mocniejszy ale zrobie następny dopiero w dzień @
Karola270984
aż się boje powtarzać nie wiem czy nie poczekać pare dni i zobaczyćNiby coś prześwituje powtórz z rana
Karola270984
odpuściłam sobie cały luty z myśleniem o ciąży i dzisiaj dla śmiechu zrobiłam test bo brzuch mnie ciagle boli jak na okres a tu patrzę jakiś cień kreskiNiby coś prześwituje powtórz z rana
Bibi89
A co to zmieni? Jeśli jest ciąża to jutro będzie widać na tescieaż się boje powtarzać nie wiem czy nie poczekać pare dni i zobaczyć
reklama
B
B206
Gość
Pomalowalas jakiś pokój? A może zmieniłaś lekarza? Bo na staraczkach często takie złote rady padają w pierwszych postach i może to pomogło przepraszam dziś mam dziwny humor trzymam kciukiodpuściłam sobie cały luty z myśleniem o ciąży i dzisiaj dla śmiechu zrobiłam test bo brzuch mnie ciagle boli jak na okres a tu patrzę jakiś cień kreski