Aksamitka28
Fanka BB :)
Właśnie do mnie dotarło, że będę się teraz bała mojej szyjki no nic....oswoję się za jakiś czas całe życie miałam nadżerkępotwierdzam, u nas było to samo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie do mnie dotarło, że będę się teraz bała mojej szyjki no nic....oswoję się za jakiś czas całe życie miałam nadżerkępotwierdzam, u nas było to samo.
a to jakoś inaczej wyczuć?Właśnie do mnie dotarło, że będę się teraz bała mojej szyjki no nic....oswoję się za jakiś czas całe życie miałam nadżerkę
Kochane, jest Was tyle, że teraz zbiorczo odpisze wszystkim za życzenia - bardzo dziękuję! Mam nadzieję, że macie moc sprawczą i te butelki mi zafundujecie na kwiecień (choć oczywiście nie w takiej ilości, zadowolę się jedna ).
To mogę przybić wirtualną piątkę bo ja też notorycznie mam infekcje intymne. Trochę się zmniejszyła częstotliwość ich jak zaczęłam spać bez majtek. A tak to z moich obserwacji wynika że każdy antybiotyk, pranie majtek w płynie który jest pachnący, uwaga bo na to wpadłam po głębokim researchu niedobór witaminy B. Więc pierwsze co robię jak mam infekcje to biorę uderzeniowe dawki comlpexu B.Ja przed pierwszą ciążą notorycznie miałam infekcje bakteryjne, grzybicze... Co wyszłam z jednej to wchodziłam w drugą a później jak ręką odjął dlaczego ? Nie mam pojęcia. Jedno czego bardzo mocno pilnuję to zero śliny podczas seksu ...no chyba, że oralny to nie uniknę ale staramy się myć zęby przed seksem i już nie ma spontanicznego seksu w dzień....nawet jak coś jest na rzeczy to wędrówka do łazienki, żeby się podmyć. Moje życie stało się lepsze
Przekichane mamyTo mogę przybić wirtualną piątkę bo ja też notorycznie mam infekcje intymne. Trochę się zmniejszyła częstotliwość ich jak zaczęłam spać bez majtek. A tak to z moich obserwacji wynika że każdy antybiotyk, pranie majtek w płynie który jest pachnący, uwaga bo na to wpadłam po głębokim researchu niedobór witaminy B. Więc pierwsze co robię jak mam infekcje to biorę uderzeniowe dawki comlpexu B.
My generalnie z mężem razem jesteśmy tacy że do seksu wolimy być czyści i umyci, no i bardzo ważne zawsze siku po seksie.
Ale pomimo to teraz tak raz na 2-3 m-ce się trafia infekcja. Teraz grzybki mają idealne warunki rozwoju. Cyclogest powoduje nieustanną intensywną wilgotność do tego ciepło i drożdżaki się mnożą aż miło
Nadżerkę czułam bardzo dobrze, bo szyjka była taka grudkowata. Teraz będę się musiała przyzwyczaić i też hmm....nie bać. Bo jednak po zabiegu pewnie ten pierwszy seks będzie taki hmmm....z rezerwąa to jakoś inaczej wyczuć?
pojechalas w pidżamce?Leżę na kanapie, przygotowana już powoli do spanka i w piżamie. Przed chwilą przyszło powiadomienie, że owulaki i patyki zostały dostarczone do paczkomatu. Co robię? Oczywiście że właśnie biegnę niczym gazela po nie
pojechalas w pidżamce?