reklama
Sanderson
Fanka BB :)
Niekoniecznie wadliwy. Ja tak też miałam, że raz rosło, raz spadało. Rób dalejDziewczyny jak to interpretować? możliwe ze to był wadliwy owulak?
Wieczorem jeszcze raz sikne..
Ps chodzi o ten ostatni owulak
Aksamitka28
Skoro był biochem to bardzo dobrze, że już ruszyło czasami tak już musi być i lepiej szybciutko Wiem, że jestem brutalna ale ktoś musi krwawienie, regeneracja i do przodu wszystko przed TobąNie ma na co czekać Zaczęło się krwawienie.
Witajcie,
podczytuje wątki kreseczkowe od sierpnia. Od dwóch lat staramy się o nasze pierwsze dziecko, nie mamy dzieci z poprzednich związków. W sierpniu zeszłego roku rozpoczęłam diagnostykę niepowodzeń. Zdiagnozowano u mnie PCOS, IO oraz Hashimoto.
Partner ma badania nasienia w normie.
@fckathy Proszę o wpisanie mnie w tym miesiącu na ławeczkę. Testować będę w kwietniu.
Myślałam, że zajdę w ciążę dużo wcześniej, cztery lata temu podjęliśmy decyzję, że już się nie zabezpieczamy. Przez ten czas nawet cienia drugiej kreseczki nie widzialam. Zdążyłam zmienić dwukrotnie pracę i się przeprowadzić do innego miasta. Stresowałam się czy nie zajdę szybko w ciąże w nowej pracy a teraz już mam umowę na czas nieokreślony.
podczytuje wątki kreseczkowe od sierpnia. Od dwóch lat staramy się o nasze pierwsze dziecko, nie mamy dzieci z poprzednich związków. W sierpniu zeszłego roku rozpoczęłam diagnostykę niepowodzeń. Zdiagnozowano u mnie PCOS, IO oraz Hashimoto.
@fckathy Proszę o wpisanie mnie w tym miesiącu na ławeczkę. Testować będę w kwietniu.
Myślałam, że zajdę w ciążę dużo wcześniej, cztery lata temu podjęliśmy decyzję, że już się nie zabezpieczamy. Przez ten czas nawet cienia drugiej kreseczki nie widzialam. Zdążyłam zmienić dwukrotnie pracę i się przeprowadzić do innego miasta. Stresowałam się czy nie zajdę szybko w ciąże w nowej pracy a teraz już mam umowę na czas nieokreślony.
Lily_of_the_valley
Hej, rozgościć się, fajnie, że chcesz do nas dołączyćWitajcie,
Czy masz jakieś leczenie wdrożone? Monitoringi owu już za Tobą?
Lily_of_the_valley
dosiasamosia
moja bratowa krwawiła i lekarz mówił że macica się rozrasta i pękły jakieś naczynka.@Kitsune ja tylko sprawdzam czy czasem jednak nie wrzuciłas tu bety z dobrym przyrostem...
Krwawienie zaczęło się podczas brania luteiny?
Jakąś taką wiarę miałam, że teraz będzie dobrze. Przytulam
Pierwszy ginekolog stosował u mnie clo i luteinę przez dwa cykle, niestety bezskutecznie. Odesłał mnie do kliniki leczenia niepłodności. Nie miałam wówczas monitoringu.Hej, rozgościć się, fajnie, że chcesz do nas dołączyć
Czy masz jakieś leczenie wdrożone? Monitoringi owu już za Tobą?
Zmieniłam lekarza, stwierdziłam, że przed klinika spróbuję jeszcze z innym. W obecnym cyklu miałam stymulacje lametta po dwie tabletki od 3 do 7 dc. Monitoring 14 dc- były widoczne dwa pęcherzyki 18 i 19 mm. Teraz mam zbadać progesteron 7 dni po owulacji i zobaczymy co dalej. Jeżeli w tym cyklu nie wyjdzie to w przyszłym cyklu będzie podobny schemat tylko dodatkowo zastrzyki na pęknięcie.
A od endokrynologa mam zlecony euthyrox rano, glucophage wieczorem i raz w tygodniu solderol.
reklama
drugi.bejbik
Wiem, ze nie jestem zapisana na wątek, ale... tak bardzo mi przykro to wszystko czytać mocno wierzę , ze tym razem Ci się uda. Ściskam Cię mocno, bo tylko tyle mogę. ❤ Trzymam kciuki, żeby los się w końcu do Ciebie uśmiechnął! Jak i do wszystkich z Was! ❤Dziękuję dziewczyny. Jesteście wspaniałe.