królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
A dziś jak?Chyba w lutym miałam taki sam przypadek ale zabawnie to wygląda
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A dziś jak?Chyba w lutym miałam taki sam przypadek ale zabawnie to wygląda
też miałam takie sny i faktycznie wyszły pozytywne więc jest szansaJa już wiem że ten cykl jest stracony bo całą noc śniło mi się że robię testy i są pozytywne
lekko przebija, widzęJa już po sikaniu i coś niby przebija ale wydaje mi się, że to mogą być pozostałości zivafertu i nawet ciężko to wyłapać na zdjęciu. Jestem 14 dni po zastrzyku i 13 dpo. Bardzo liczyłam na ten cykl po tym jak udało się "wyhodować" 3 ładne pęcherzyki .
Załączam zdjęcie ale nie wiem czy tam coś zobaczycie. Jutro powtórzę ale raczej na nic się nie nastawiam
Cień widzę, ale musisz powtórzyć. ️Ja już po sikaniu i coś niby przebija ale wydaje mi się, że to mogą być pozostałości zivafertu i nawet ciężko to wyłapać na zdjęciu. Jestem 14 dni po zastrzyku i 13 dpo. Bardzo liczyłam na ten cykl po tym jak udało się "wyhodować" 3 ładne pęcherzyki .
Załączam zdjęcie ale nie wiem czy tam coś zobaczycie. Jutro powtórzę ale raczej na nic się nie nastawiam
Biało Za pierwszym razem jak mi się tak zrobiło z testem to zbladłam teraz już wiem o co chodzi . Zobaczymy co czas pokaże, dzisiaj ok. 8dpo . Piłka w grzePrzypominam, że w pierwszym dniu mojego testowania kreska też wyszła po czasie. Następnego już cień w czasie zgodnym z instrukcją
Biało one się tak ciekawie utleniają. Kiedyś myślałam, że to niemożliwe ale człowiek zaczyna się starać o dziecko to wszystko jest możliweA dziś jak?
OoookurczaczkiiKsiążkowy przykład : NIE PATRZ PO CZASIE
Tak czasami odparowują pinki płytkowe