reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

marcowe bąbelki czekają na swoje młodsze rodzeństwo :)

Baaardzooo dawno nic nie pisałam ale w miarę często zaglądam poczytać no i takie wiadomości, że aż muszę pogratulować. Samej by mi się jeszcze marzyło ale to już chyba nie dla mnie z pracą ciężko (od sierpnia nic nie moge znaleźć nie wiem czy tylko ja tak mam ale jak ktoś słyszy hasło dzieci to koniec rozmowy kwalifikacyjnej ech szkoda gadać) a chłopcom by się chciało dać wszystko co najlepsze. Więc Anula chętnie bym dołączyła ale jedynie co mi pozostaje to pogratulować, cieszę się z Tobą. No i do mam, które maja jedną pociechę bierzcie się do roboty bo to cudowne kiedy dzieci chowają się razem. Mam mnóstwo pracy ale i mnóstwo radości więc DO DZIEŁA!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
anula gratuluje bardzo, bardzo, bardzo. mnie niestety wywałka z roboty pokrzyżowała plany z drugim dzieckiem, a najmłodsza to juz nie jestem. jak przekrocze magiczna liczbe urodzin to juz się nie zdecyduje, więc nie wiem czy jeszcze kiedys poczuje takie motyle w brzuchu ;-), a Wam zdrowia życzę.

jopal głowa do góry, znajdziesz prace. trzymam kciuki. :tak:

Ostatnia edycja:
Oj chciałoby się....
Ale jeszcze trochę. Jeszcze, jeszcze...
I kto to może wiedzieć, kiedy dokładnie...
anula ale z brzuszkiem czy bez, i tak jesteśmy z Tobą ;-)

no długo na siebie nie kazałaś czekać

a tu jeszcze sie nie pochwaliłam że to bedzie drugi syn, juz kawał chłopa, za ponad tydzien będę miała USG połówkowe to dokładnie pomierzy mi go dr, ale czuć już jak kopie i sie rozpycha:tak:
Zobacz załącznik 547409

He he!
nie ma to jak zajrzeć na wątek po wiekach całych :-D

anula już rozpakowana, a my niebawem idziemy w jej ślady ;-)

Witam się i ja , puki co termin na 18 lipca bo pomimo że już 9/10 tydzień to nie mam jeszcze terminu na usg a tak bym już chciała zobaczyć maluszka i serduszko

reklama
reklama
Do góry