Madziulkaaa
Fanka BB :)
Nie chce tu się nakręcać , ale czy jak to nie byłaby ciąża to byłby aż tak wysoki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze bety nie robiłam. Będę robić w poniedziałek i środę bo w czwartek mam wizytę u ginekologaJa też robiłam test 25dc i było biało więc odstawiłam duphaston. A tu wczoraj okazało się że jednak się udało mamuska3 a robiłaś może betę z krwi? Ja wczoraj miałam 73 a jutro chce iść znów.
Jaki mialas progesteron ?jeśli mogę spytaćJeszcze bety nie robiłam. Będę robić w poniedziałek i środę bo w czwartek mam wizytę u ginekologa
Możliwe że może być tak wysoki przy pcos na przykład, nie masz jakiegoś testu zeby siknąć jutro ? Bo przy takim progu to juz beta tez powinna być duza o ile to ciążaNie chce tu się nakręcać , ale czy jak to nie byłaby ciąża to byłby aż tak wysoki?
Nie sprawdzałam. Duphaston dostałam po poronieniu (puste jajo).Jaki mialas progesteron ?jeśli mogę spytać
Oki bo zmyliło mnie to plamienie implantacyjne.
Generalnie jak juz masz bete wskazująca na ciążę i pozytywne testy to to plamienie nie jest implantacyjne.
Jeśli sie masz martwić to zrób sobie przyrost i na pewno będziesz spokojniejsza [emoji16]
Ja miałam progesteron 18,88 wczoraj i według moich obliczeń jest to początek 5 tc . Twój jest bardzo wysoki. Najlepiej jak skonsultujesz to z swoim ginem.Jaki mialas progesteron ?jeśli mogę spytać
Nie chce tu się nakręcać , ale czy jak to nie byłaby ciąża to byłby aż tak wysoki?
Dziewczyny, a jak Wy wybieracie dzień testowania? To jest dzień kiedy powinna być miesiączka? Moja powinna być 15go a wybrałam testowanie 8 ( chyba przegielam? [emoji23][emoji2955][emoji3166])