A ja nie wiem czy się wstrzelę w owulacje zawsze mniej więcej wiedziałam, bo lekkie pobolewanie miałam plus śluz przezroczysty i ciągnący a w tym cyklu w którym rozpoczęliśmy starania nie mogę go rozgryźć brzuch tez nie pobolewa, według aplikacji mialam owulacje wczoraj no ale nie jestem przekonana Dziewczyny "staracie" się codziennie w okolicach owulacji czy co 2 dzień?ja mam w miarę regularne cykle wiec jakos tak jest intensywniej w połowie. Może głupie pytanie, ale to moze pierwsze świadome podejście do ciąży i chciałam zapytać
Mi w zeszłym cyklu przyszła pierwszy raz wcześniej o 3 dni i w sumie zaczęłam po owu w nocy, bo wcześniej się zajęłam wszystkim innym i wypatrywaniem czy w ogóle będzie. Trochę późno. Teraz już nie będę się nad nią głowić za bardzo, tylko działać. Jak zrobię drożność w przyszły poniedziałek i lekarz potwierdzi pęcherzyk na monotoringu to działam codziennie. Mniej myślenia, więcej dzialania. Zwłaszcza, że lekarz mnie pocieszył, że częstszy seks może i sprawia, że jest mniej plemników w nasieniu, ale podobno są bardziej ruchliwe, więc ja zrobię swoje, a natura może to jakoś wykorzysta.