Nutka9
Zaangażowana w BB
Dzisiaj masz planowany dzień @?Hahahah ale jak?? Ja podiziwiam bo u nas 3 dni pod rząd to sami z siebie się śmialiśmy Hhha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj masz planowany dzień @?Hahahah ale jak?? Ja podiziwiam bo u nas 3 dni pod rząd to sami z siebie się śmialiśmy Hhha
Aaaa no to inna sprawa! Super i życzę żebyś szybciutko zaszła w ciążę!!Normalnie, my od wielu lat kochaliśmy sie codziennie. Po prostu lubimy, pociaga nas to. A jesli staramy się to ciezko by bylo zmienic to aby rzadziej. Faktycznie raz na ruski rok zdarza sie, z3 nie ma, bo poronilam np czy cos z tych spraw. Ale nas nawet choroby nie powstrzymuja.
Dziś jest 27 dc, ja miałam jak w zegarku @ (cykl trwal 26 dni na 27 dostawałam @) więc tak też dziś zrobiłam. Jescze zrobię za dwa dni żeby zoavczy jak sytuacjaDzisiaj masz planowany dzień @?
Dzieki, mimo to wcale nie bylo tak kolorowo, bo od sierpnia staraliśmy sie i udało się, ale niestety los sprawił, ze tydzien tenu poronilam wiec na ten cykl nie liczę.Aaaa no to inna sprawa! Super i życzę żebyś szybciutko zaszła w ciążę!!
Super, gratuluję. Wytrwalas cierpliwie z testowaniem [emoji4]Dziś jest 27 dc, ja miałam jak w zegarku @ (cykl trwal 26 dni na 27 dostawałam @) więc tak też dziś zrobiłam. Jescze zrobię za dwa dni żeby zoavczy jak sytuacja
Sama nie wiem jak to możliweSuper, gratuluję. Wytrwalas cierpliwie z testowaniem [emoji4]
Rozumiem kochana, ja mam właśnie 2 straty za sobą, wiem co czujesz. Ale bądźmy dobrej myśli, wiaryDzieki, mimo to wcale nie bylo tak kolorowo, bo od sierpnia staraliśmy sie i udało się, ale niestety los sprawił, ze tydzien tenu poronilam wiec na ten cykl nie liczę.
Niedługo bociany to moze my tez?Rozumiem kochana, ja mam właśnie 2 straty za sobą, wiem co czujesz. Ale bądźmy dobrej myśli, wiary
Nie ryjesz sobie szybciej glowy niepotrzebnie. Co ma byc to bedzie w końcu beda te dwie kreskiSama nie wiem jak to możliwe